Hocam haklısınız ama ince gözüküyom ayna da vs. Tişört alırken bile small tişörtler bile zor geliyor. Çoğu zaman xsmall alıyorum

Bu 62 kilom nerede bilmiyorum
Bu durumunuz bir avantaj. Ben de neredeyse kolumu elimle kavrayabiliyordum. 5-6 aylık düzenli bir antrenman sonrasında yaklaşık %25 daha irileştim. Herhangi bir takviye besin de kullanmadım. Şu an small giyiniyorum, bazı kıyafetlerde medium ve tam oturuyor.
Fakat kilo almıyorum diye yediğim düzensiz ve sağlıksız öğünlerle beraber göbek yaptım sadece. Şimdi o göbeği eritmek ne kadar zor bilemezsiniz.
Şu anki avantajınıza sahip olmak isteyen birçok insan vardır. Bu halinizle başlar ve gereksiz ağır kilolarla yanlış hareketler yerine ideal kilolarda hareketleri doğru yaparak programınızı uygularsanız, 5-6 ay sonunda gayet iyi ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.