Banlanıp yeter artık şikayet etmeyin diyeni de ilk defa görüyorum.Kafamı buluyorsunuz.
Madem hile yapıyorsun belli etme, banlanınca da burda ağlama.
Şikayet etmekten vazgeçin!
62
●3.998
- 01-04-2010, 23:46:23Bu konuya yorum yazacak herkes önce bi imzasını temizlesin, sitesini silsin bence arkadaşlar
- 01-04-2010, 23:48:41Ben ağlamıyorum arkadaşım. Konu bu değil. Banlanmayı hak ettiğimi belirttim. Buna sözüm yok. Sadece adsense konusunda kazancının azlığından ağlayan yüzlerce insan var. Reklamverenlerin şikayet edilebildiği bir sistem var mı bildiğin? Onlar dürüst mü???warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-04-2010, 23:52:25Şimdi ne kadar gereksiz bir konu olmuş onu düşünüyorum.
Neden şikayet edilmesin. Ben hakkımla reklam koyup 3 kuruş kazanamazken, sen hileye başvurup 30 lira alırsan bende döner şikayet ederim.
Aynı şekilde ayda 10.000 TL gibi bir Adwords reklamı yönetirken, gelen ziyaretçilerin %60 ı siz ve sizin gibi para kazanmak için hileye başvuranlar yüzünden boşa gelmiş olursa şikayet edeyim neden etmeyeyim.
Bunun literatürdeki adı OTOKONTROL. Bulunduğunuz sektörde sizin emeklerinize karşı bir çalışma varsa bu kendiniz dahi olsa çeki düzen vermelisiniz. Neden kişiler hakkı ile kazanmak varken hileye başvurur anlamadım. Kısa yoldan parayı bulmak için mi.
Sonra ben hile yapıyorum beni şikayet etmeyin, bulursa Google bulsun da nedir. Bu işler bu şekilde yürür. Eğer yaptığın bir yanlış varsa gün gelir birine rast gelir. Şikayeti yersin. Hile yaparsan sonucuna katlanırsın. - 01-04-2010, 23:54:03tartılışıcak pekte bişey yok aslında google bu sektörde tek el nasılsa yayıncı bulurum diyor onun için önemli olan reklam veren hal böyle olunca kafasına göre takılıyor son günlerde gitti millete kupon dagıttı bütün kazançlar yine alt üst oldu google en azından yayıncıyı düşünerek en düşük tık ücretini 0,03 yapması lazım en azından kazançlarda bi nebze olsun sabitlenir ama bunu yapacak google nerde
- 01-04-2010, 23:54:04Üyeliği durdurulduMalesef kardeşim şikayetin önüne geçilmiyor. 10 kişiyi bu konuda ikna et arkadan gelenler gene edicek şikayet. Hile yapma adam arar tarar ince bi ayrıntı bulur sitende gene şikayet eder seni. Amaç ne biliyormusun? kendi yapamıyorya kendi kazanamıyorya sende kazanmayacaksın. Yahu birkere hayatımızda hilesiz hurdasız iş yapmıyoruzki konu adsenseye gelince hile yapanları şikayet ediyorsunuz?
Hayatımız hile değilmi? adamlar emek verip mp3 yapıyorlar biz indiriyoruz bunun adsensede hile yapmaktan farkı ne ? Oda haksızlık buda haksızlık değilmi? neyin peşindeyiz ALLAH aşkına. Lafım şikayet edenlere ne zorunuz var abi ? Delikanlı gibi ben hile yapmıyorum hayatımda hiçbir konuda haksızlık yapmıyorum hertürlüde kanıtlarım diyen varsa konuşsun.. Böyle bir insanda Türkiye'de olacağını tahmin etmediğim için şikayet edenlerin birdaha düşünmelerini rica ediyorum. - 02-04-2010, 00:03:13Dereli arkadasim seni anliyorum. Diyorsun ki, millet yapiyor bende yaptim, google bana gerekeni yapti ama google neden digerlerine niye bise demiyor ? Sende seni sikayet edenler gibi sikayette bulunursan onlarda banlanir. Bu kadar basit. 1 ayda 6k kazanip sonra banlanacagina, 1 ayda 1 k kazan ama duzgun yap, yilda sana 12 k olarak geri gelir. Eger aklini kullanirsan o zamana kadar zaten onu 3 e katlarsin. Suanda google in webmasterlari koruduguna inaniyorum. Cunku zamaninda 0.01 dolardan bir kurus yukari alamiyordum, simdi 0.03 aliyorum ortalama turklerden cok sukur diyorum. Demekki biseler yapiyor google.
- 02-04-2010, 00:10:19LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin düşünce tarzınızla gidersek...
Namaz kılmıyorum zaten günaha giriyorum, içkide içeyim. İçki içiyorum zaten günaha girdim zinada yapayım. zina yapıyorum oldukça günah adam doğrayayım. zatan batacağım kadar battın hepsini yapayım...
Bu düşünce tarzı ile ilerlerseniz 3 ay sonra kendinizi ya bir dere kenarında ölü yada demir parmaklıklar ardında bulursunuz.
Genel düşünürsek tamam Mp3 indirdik, film izledik korsan olarak. ama bunlardan para kazanmadık. Sadece kendi adımıza indirdik izledik. apanın hakkını yedik doğrudur ama bunu yaptık diye başka şeyleride yapabiliri diye bir durum yok.
Kaldı ki bir sabah kapısında polis gören biri olsa dahi buraya gelip polis beni içeri aldı korsan içerikten ama siz niye şikayet ettniz demez. zaten kaçak iş yaptığını bilir ve sonucuna boyun eğer.
Ama bunda durum böyle değil. Hile yapanlar yüzünden hilesiz reklam yapanlarda kaybediyor, reklam verende kaybediyor, reklama aracılık yapan şahıs yada firmada kaybediyor, sitede reklamdan reklma koşan ziyaretçide kaybediyor. Kazanan sadece site sahibi yani hile sahibi. - 02-04-2010, 00:10:52Madem 10.000 TL gibi reklam yönetiyorsun işinize gelir adsense yayıncısının hile yapması. Sizin sektörde neler var neler. Sizde neden yok şikayet abicim. Milletin hile yapmasına sebep reklamverenlerin yaptığı hileler unutmayın. Ben sene 2007 de günde 70-100 USD kazanıyorken, aynı mantıkta sitedeki kazanç 5 USD lere düşmüş durumda. Unutmayın bizi ilgilendirmiyor sizin google sponsor bağlantılarda verdiğiniz reklamlar. İçerik reklamlarında yapılan oyunların ne olduğunu çok iyi biliyorum.sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi şiddetle destekliyorum...LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle