Şimdi ne kadar gereksiz bir konu olmuş onu düşünüyorum.
Neden şikayet edilmesin. Ben hakkımla reklam koyup 3 kuruş kazanamazken, sen hileye başvurup 30 lira alırsan bende döner şikayet ederim.
Aynı şekilde ayda 10.000 TL gibi bir Adwords reklamı yönetirken, gelen ziyaretçilerin %60 ı siz ve sizin gibi para kazanmak için hileye başvuranlar yüzünden boşa gelmiş olursa şikayet edeyim neden etmeyeyim.
Bunun literatürdeki adı OTOKONTROL. Bulunduğunuz sektörde sizin emeklerinize karşı bir çalışma varsa bu kendiniz dahi olsa çeki düzen vermelisiniz. Neden kişiler hakkı ile kazanmak varken hileye başvurur anlamadım. Kısa yoldan parayı bulmak için mi.
Sonra ben hile yapıyorum beni şikayet etmeyin, bulursa Google bulsun da nedir. Bu işler bu şekilde yürür. Eğer yaptığın bir yanlış varsa gün gelir birine rast gelir. Şikayeti yersin. Hile yaparsan sonucuna katlanırsın.
Madem 10.000 TL gibi reklam yönetiyorsun işinize gelir adsense yayıncısının hile yapması. Sizin sektörde neler var neler. Sizde neden yok şikayet abicim. Milletin hile yapmasına sebep reklamverenlerin yaptığı hileler unutmayın. Ben sene 2007 de günde 70-100 USD kazanıyorken, aynı mantıkta sitedeki kazanç 5 USD lere düşmüş durumda. Unutmayın bizi ilgilendirmiyor sizin google sponsor bağlantılarda verdiğiniz reklamlar. İçerik reklamlarında yapılan oyunların ne olduğunu çok iyi biliyorum.
Malesef kardeşim şikayetin önüne geçilmiyor. 10 kişiyi bu konuda ikna et arkadan gelenler gene edicek şikayet. Hile yapma adam arar tarar ince bi ayrıntı bulur sitende gene şikayet eder seni. Amaç ne biliyormusun? kendi yapamıyorya kendi kazanamıyorya sende kazanmayacaksın. Yahu birkere hayatımızda hilesiz hurdasız iş yapmıyoruzki konu adsenseye gelince hile yapanları şikayet ediyorsunuz?
Hayatımız hile değilmi? adamlar emek verip mp3 yapıyorlar biz indiriyoruz bunun adsensede hile yapmaktan farkı ne ? Oda haksızlık buda haksızlık değilmi? neyin peşindeyiz ALLAH aşkına. Lafım şikayet edenlere ne zorunuz var abi ? Delikanlı gibi ben hile yapmıyorum hayatımda hiçbir konuda haksızlık yapmıyorum hertürlüde kanıtlarım diyen varsa konuşsun.. Böyle bir insanda Türkiye'de olacağını tahmin etmediğim için şikayet edenlerin birdaha düşünmelerini rica ediyorum.
Sizi şiddetle destekliyorum...