LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef kardeşim şikayetin önüne geçilmiyor. 10 kişiyi bu konuda ikna et arkadan gelenler gene edicek şikayet. Hile yapma adam arar tarar ince bi ayrıntı bulur sitende gene şikayet eder seni. Amaç ne biliyormusun? kendi yapamıyorya kendi kazanamıyorya sende kazanmayacaksın. Yahu birkere hayatımızda hilesiz hurdasız iş yapmıyoruzki konu adsenseye gelince hile yapanları şikayet ediyorsunuz?

Hayatımız hile değilmi? adamlar emek verip mp3 yapıyorlar biz indiriyoruz bunun adsensede hile yapmaktan farkı ne ? Oda haksızlık buda haksızlık değilmi? neyin peşindeyiz ALLAH aşkına. Lafım şikayet edenlere ne zorunuz var abi ? Delikanlı gibi ben hile yapmıyorum hayatımda hiçbir konuda haksızlık yapmıyorum hertürlüde kanıtlarım diyen varsa konuşsun.. Böyle bir insanda Türkiye'de olacağını tahmin etmediğim için şikayet edenlerin birdaha düşünmelerini rica ediyorum.

Sizin düşünce tarzınızla gidersek...

Namaz kılmıyorum zaten günaha giriyorum, içkide içeyim. İçki içiyorum zaten günaha girdim zinada yapayım. zina yapıyorum oldukça günah adam doğrayayım. zatan batacağım kadar battın hepsini yapayım...

Bu düşünce tarzı ile ilerlerseniz 3 ay sonra kendinizi ya bir dere kenarında ölü yada demir parmaklıklar ardında bulursunuz.

Genel düşünürsek tamam Mp3 indirdik, film izledik korsan olarak. ama bunlardan para kazanmadık. Sadece kendi adımıza indirdik izledik. apanın hakkını yedik doğrudur ama bunu yaptık diye başka şeyleride yapabiliri diye bir durum yok.

Kaldı ki bir sabah kapısında polis gören biri olsa dahi buraya gelip polis beni içeri aldı korsan içerikten ama siz niye şikayet ettniz demez. zaten kaçak iş yaptığını bilir ve sonucuna boyun eğer.

Ama bunda durum böyle değil. Hile yapanlar yüzünden hilesiz reklam yapanlarda kaybediyor, reklam verende kaybediyor, reklama aracılık yapan şahıs yada firmada kaybediyor, sitede reklamdan reklma koşan ziyaretçide kaybediyor. Kazanan sadece site sahibi yani hile sahibi.