• 08-06-2018, 16:34:59
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Muharrem bey siz de bir karar verin bisiklete mi bineceksiniz traktörü geri geri mi götüreceksiniz yoksa interneti mi hızlandıracaksınız.

    Şaka gibisiniz ama gerçeksiniz ne yazık ki.

    Partinin başına getirmedikleri adamı devletin başına getirmeye çalışıyorlar
    Sen ve senin gibiler fetöyu başa getiren adamın peşinden gidince (kandırılınca!) bir şey yok, adam vaadlerini söyleyince "partinin başına bile geçemedi."

    Binali Yıldırım'ı partinin başına nasıl geldi, nasıl başbakan oldu diye sorulunca cevap vermezsiniz. Klasik bir akpli.

    Bir tarafta promtersiz konuşamayan, Türkçe bilmeyen, senelerce koynunca el bebek gül bebek terörist yetiştiren malum tayfa. Diğer tarafta Endüstri 4.0, gelecek, bilim, teknoloji..


    https://www.youtube.com/watch?v=cbZWj8P1P3U
  • 08-06-2018, 17:00:44
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim yazdığım şeyle ne alakası var.

    Muharrem bey kendi ağızıyla demedi mi, partinin başındaki adam doğal cumhurbaşkanıdır kaçamaz, her kongrede çıkıp partiyi bu adama nasıl emanet ediyorsunuz yenilmiş de yenilmiş demiyor muydu.

    Ben Muharrem beyin kişiliğine diyecek lafım yok fakat Kemal beyi tebrik ederim hem Muharrem beyden kurtuldu hem etrafındaki adamlardan.

    Ayrıca bir videosunda aynen şöyle diyordu; "İktidar parti %50 almış niye 52 alamadım diye tartışıyor, sen yenilmişsin hala ben kazandım diyorsun. Bu kafayla iktidar olma şansınız olabilir mi" diye video devam ediyor.

    Şimdi çuvaldız kendine batıracaksın. Ben bu ülkede adam gibi muhalefet göremiyorum, eğer olsaydı ülke bu durumda olmaz dı.

    Nasıl yazdıklarımın alakası yok. Sen neden ülke teslim edilmez diye anlatmaya çalışmışım. Bende diğer adaylardan bir tanesi icin neden teslim edilmez diye anlatıyorum. Bak senin soruna cevap yazıyorum. Lütfen sende aşağıda sorunlarıma cevap yaz. Bir önceki mesajında cevap göremedim.

    Şu anki iktidar partili cumhurbaşkanı yasası çıkarana kadar cumhurbaşkanları siyasi parti kişiliklerini bir kenara bırakıyorlardı değil mi? Chp en başından bu yana neyi savunuyor. Partili cumhurbaşkanlığına karşı olduğunu. Kemal bey parti basinda kalmayi muharren bey aday olmayi istemis olabilir mi. Bu nedenle muharrem bey parti rozetini çıkarıp aday olmuş olablir mi.

    Şimdi lütfen aşağıdaki sorulara cevap bekliyorum.

    16 senedir iktidar adamlar. Istedikleri kanunu çıkarıyorlar. Istedikleri herşeyi yapıyorlar. Ülkenin bu halinden muhalefet mi sorumlu.
    Muhalefetin bugüne kadar iyi yada kötü desteklediği hangi kanun tasarı görüş öneri mecliste kabul edildi.

    Muhalefet ülkeyi nasıl bu hale getirmiş olabilir.
    Ekonomiyi bu hale muhalefet nasil getirmiş olabilir
    Pkk ile muhalefet mi açılım süreci yaptı
    Fetoya 2000lerden bu yana tehlikeli diye bağırıp çağıran muhalefet mi fetoyu başımıza bela etti
    Teroristleri isid ile savaşmak için davul zurna ile ülkeden geçirip daha sonra aynı teröristlerle savaşmak için suriyeye giren kim.
  • 08-06-2018, 17:26:39
    güzel vaat ama fikrim belli. fikrimi değiştirecek kadar önemli değil benim için
  • 08-06-2018, 18:27:37
    şimdi 12 sayfa yorum var ,güzel yorum yapanlarda var,ama ben bu yorumu okuyunca birden kendimi enginlere dalmış olarak hissettim,bir an kendimden geçtim sebebini yorumdan sonra açıklayayım

    CAR1SSMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kıraathane lafını duymuşmuşsunuz ama kıraathanenın kitaplarla dolu olacağını akılınıza gelen kağıt oyunlarının oynanmıyacağını söylediğini duymamışsınız.İnsanların orada kitap okuyup, kermes yapabilecekleri bir kıraathaneden bahsetti.Konuşmasını tekrar dinleyin isterseniz.

    Umarım bundan sonra konuşmalarını tam dinleyip tam yazarsınız ve diğer insanların akıllarını çelmezsiniz.
    şimdi olayı siyasi düşünmeyerek başlayalım,bir tarafta kıraathane öneriliyor
    ve
    kıraathanenın kitaplarla dolu olacağını akılınıza gelen kağıt oyunlarının oynanmıyacağını söylediğini duymamışsınız.İnsanların orada kitap okuyup, kermes yapabilecekleri bir kıraathaneden bahsetti.Konuşmasını tekrar dinleyin isterseniz.olarak çok olumlu algılanıyor.(algılanılıyor)

    bir tarafta da

    geniş bant internet ile ping sorunu çözülecek deniliyor.

    dikkat edin burada olumsuz olarak algılanılacak hiç bir durum söz konusu değil iken,ve bu konu direkman r10 üyelerini ilgilendirir durumdayken,r10 zeki üyeler arasında değerlendiriliyor iken

    arkadaşı neden böyle bir yorum yazdığı için yargılamıyorum sadece kafamdaki şu karmaşaya cevap verirse en azından bu 'şartlandırılmış beyinlerinin'benim beynimdeki tahribatını bi nebze azaltabilir;

    beynimdeki karmaşa;

    şimdi bizi direk olarak olumlu yönde etkileyecek bir durum hakkında içinden mutluluk çığlıkları atması gerekiyor olmasına rağmen,yinede kendi kafasında anlam taşımadığını..

    kıraathane önerisinin harika,hiç de düşünüldüğü gibi olumsuz etkilerinin olmadığı konusunda kendisinin bile sıcak bakamadığı bir vaade aşina yaklaşımın ,şartlanmışlığın sebebi nedir bunu duymak istiyorum..

    FFaruXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    güzel vaat ama fikrim belli. fikrimi değiştirecek kadar önemli değil benim için
    evet anlıyorum

    şahsen cumhurbaşkanı adayı ben olsaydım,kafamda sizin gibi düşünen insanlar için harika bir vaad üretebilirdim ..
  • 08-06-2018, 18:44:42
    Dini propagandanın kralını Muharrem bey yapıyor vallahi. Ramazanda bira içen kişilikten cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra cuma namazında soluğu alan kişiliğe. Açılışta kuran okutmalar dua etmeler.

    O değil de yılların Uğur Dündar'ını da kendine benzetti
    Hani malum şahıs çocukları yakalımıştı suçüstü hemde (namaz kılarken)
  • 08-06-2018, 18:47:45
    Üyeliği durduruldu
    ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilenler yanıt verebilir mi ?
    - Türktelekom özel değil mi ? Yani devletin değil, değil mi ?
    - Bant genişliği tamamen altyapıyla ilgili değil mi ?
    - Bu adamın bu vaatleri yapabilmesi için altyapının tamamını fiber kablolara çevirmesi gerekmez mi ? (Bakır telle bandwidth artırabileceğini düşünüyorsa vay halimize)
    - Özel firmaya ait olan kabloları nasıl fibere çevirecek peki ?

    - Ping dediğimiz olay zaten bambaşka bir olay, ping kelimesinin tanımını bilmiyor galiba ?
    - Ping'i düşürücem derken, ne demek istiyor ? Misal ben LOL oynuyorum, LOL sunucusunu evimin dibine mi getirecek ?

    Kafamda deli sorular..
    Biraz işkembeden atmış gibi geldi, nedense bu adam bana hiç güven vermiyor.
    Eski genç parti başkanı gibi konuşuyor, Cem Uzan gibi vaatleri.
    Bilgisi yok, fikri var. En ayar olduğum insan tipi.


    Not: AKP'li değilim. Kendisinin ve ailesinin geleceğini düşünen Türk vatandaşıyım, bir partiye mensup değilim.
    Not: Galiba 1 gün önce benzer bir vaadi iyi parti vermiş.
    Çok basit hocam, vergi affı yaparak vergi olarak alacağı parayı altyapıya harcamasını sağlayabilir.

    Cem Uzan konusundada " Ders kitapları ücretsiz olacak diyordu - OLDU " Mazot 2 tl iken Mazot 1 tl olacak dedi komik buldu güldü insanlar mazot 6 lira oldu bu daha komik bi durum gülen yok Cem Uzan'ı eğer fetö ketenperesiyle alaşağı etmeselerdi %90 2007 seçimini genç parti alırdı bizde bugün gelecek kaygısı gütmeyen vatandaşlar olurduk
  • 08-06-2018, 19:05:51
    Adam benim vereceğim oya karisiyor ya olaya bak. Yasakci zihniyetin babasi asil sizsiniz. Utanmasa hakaret edecek. Dini propagandaymis. Samimi olsun da alsin oyumu. Koylu mehmetin cocuguyum edebiyatiyla olmuyor bu isler.
  • 08-06-2018, 19:32:21
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dini propagandanın kralını Muharrem bey yapıyor vallahi. Ramazanda bira içen kişilikten cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra cuma namazında soluğu alan kişiliğe. Açılışta kuran okutmalar dua etmeler.

    O değil de yılların Uğur Dündar'ını da kendine benzetti
    Hani malum şahıs çocukları yakalımıştı suçüstü hemde (namaz kılarken)
    Dediklerinin 1 tanesinde kul hakkı yok.

    O dediklerinde kül ile allah arasında şeyler. Ickide içiyorsa günahı kendine. Cumaya giidyorsada sevabi kendine. Adamı elestirecek başka birşey bulamıyorsunuz. Yok neden kemal kılıçdaroğlu değilde muharrem ince aday olmuş. Yok bira içiyormuş. Adamin geçmişinde 1 tane kül hakkı var mi.

    Arkadaş önünde 2 tane seçenek var. 16 yılda ülkeyi bu hale getiren ama kendileri getirmemiş gibi düzelteceğim diyen. Birde daha önce hiç şans vermediğin herhangi bir yolsuzluğunu yanlışını görmediğin birisi.

    Bu arada daha önce sorduğum soruların cevabını da bekliyorum
  • 08-06-2018, 23:58:46
    FFaruXX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adam benim vereceğim oya karisiyor ya olaya bak. Yasakci zihniyetin babasi asil sizsiniz. Utanmasa hakaret edecek. Dini propagandaymis. Samimi olsun da alsin oyumu. Koylu mehmetin cocuguyum edebiyatiyla olmuyor bu isler.
    ne alakası var kardeşim iftirada çığır açtınız.beni ilgilendirmez kime oy verirsen ver istersen hiç verme.ama hala lafımın arkasındayım,görülen o ki,sizin gibi insanlar için dini propaganda şart