Benim yazdığım şeyle ne alakası var.
Muharrem bey kendi ağızıyla demedi mi, partinin başındaki adam doğal cumhurbaşkanıdır kaçamaz, her kongrede çıkıp partiyi bu adama nasıl emanet ediyorsunuz yenilmiş de yenilmiş demiyor muydu.
Ben Muharrem beyin kişiliğine diyecek lafım yok fakat Kemal beyi tebrik ederim hem Muharrem beyden kurtuldu hem etrafındaki adamlardan.
Ayrıca bir videosunda aynen şöyle diyordu; "İktidar parti %50 almış niye 52 alamadım diye tartışıyor, sen yenilmişsin hala ben kazandım diyorsun. Bu kafayla iktidar olma şansınız olabilir mi" diye video devam ediyor.
Şimdi çuvaldız kendine batıracaksın. Ben bu ülkede adam gibi muhalefet göremiyorum, eğer olsaydı ülke bu durumda olmaz dı.
Nasıl yazdıklarımın alakası yok. Sen neden ülke teslim edilmez diye anlatmaya çalışmışım. Bende diğer adaylardan bir tanesi icin neden teslim edilmez diye anlatıyorum. Bak senin soruna cevap yazıyorum. Lütfen sende aşağıda sorunlarıma cevap yaz. Bir önceki mesajında cevap göremedim.
Şu anki iktidar partili cumhurbaşkanı yasası çıkarana kadar cumhurbaşkanları siyasi parti kişiliklerini bir kenara bırakıyorlardı değil mi? Chp en başından bu yana neyi savunuyor. Partili cumhurbaşkanlığına karşı olduğunu. Kemal bey parti basinda kalmayi muharren bey aday olmayi istemis olabilir mi. Bu nedenle muharrem bey parti rozetini çıkarıp aday olmuş olablir mi.
Şimdi lütfen aşağıdaki sorulara cevap bekliyorum.
16 senedir iktidar adamlar. Istedikleri kanunu çıkarıyorlar. Istedikleri herşeyi yapıyorlar. Ülkenin bu halinden muhalefet mi sorumlu.
Muhalefetin bugüne kadar iyi yada kötü desteklediği hangi kanun tasarı görüş öneri mecliste kabul edildi.
Muhalefet ülkeyi nasıl bu hale getirmiş olabilir.
Ekonomiyi bu hale muhalefet nasil getirmiş olabilir
Pkk ile muhalefet mi açılım süreci yaptı
Fetoya 2000lerden bu yana tehlikeli diye bağırıp çağıran muhalefet mi fetoyu başımıza bela etti
Teroristleri isid ile savaşmak için davul zurna ile ülkeden geçirip daha sonra aynı teröristlerle savaşmak için suriyeye giren kim.