
bu msjı yolluyor bana destekten ip deişmesi birşey ifade etmez benim size dönüş yapmamam birşey iafede etmez siz benim sunucumu sitelerimi alırsınız yeni sunucuya ip adresini tanımlarsınız ve olay biter gelince aktif bir şeyikilde kullanırım
gelen cevap
Merhaba,
Eski kullandığımız E5 serisi sunucuda disk arızası mevcut idi zaten. Dolayısıyla yeni bir sunucu alıp müşterilerimizi taşıdık veyahut yedeği olan müşterilerimizi tekrar hizmetlerini aktif ettik. Sizlere 6 kere SMS geçilmiş bununla beraber Mail'de atılmış Fatih Bey. Bu noktadan sonra bizim size sunabileceğimiz hiçbir şey kalmıyor.
2. mesaj
Makinenize ulaşılamamaktadır Fatih bey, fakat isteğiniz doğrultusunda eski yedek makinemizde VDS olarak yedeğiniz var mı bir kontrol edebiliriz. Website domainlerinizi bize sıralar mısınız?
Konuşma özeti ilerleen msjlarda görsellerde var
BEN:merhaba sunucu bilgilerime ulaşamıyorum sanırım şifre bu xitRQA361 ama ip adresi degişikligimi oldu acaba ? giriş sağlayamıyorum.
FİRMA:İP adreslerinde sizden habersiz bir işlem yapılmaz, format attığınızda şifreyi kaydetmediniz mi?
BEN
leks panele giremiyorum http://95.173.160.220/ bendeki ip adresi bu şuan uzun süredir giriş yapmadım hastalık nedenlerinden dolayıFİRMA:Sunucuda önemli dosyalarınız bulunuyor mu?
BEN:teknorez.com olan sitemin dosyaları var
BEN:son durum nedir ?
FİRMA:IP değişim işlemi uygulanacaktır.
BEN:işlemler nezaman sağlanacak ?
FİRMA:Zaten işlemler uygulanmaktadır fakat sunucunuza ulaşamıyoruz Fatih bey, büyük ihtimalle hizmetimizin yeniden kurulumu sağlanması gerekecektir bilginize.
BEN:neden böyle bir durum var ? ben uzun süredir pandemi den dolayı aktif degildim ortalma 3 ay kadar oldu sanırım belkide daha fazla sitelere hiç giriş yapmadım neden sunucuma ulaşılmıyor ? sitelerim bu süreçte kapalımıydı ? dün dns fln degiştim burdakı sunucuda farklı sitelerimi kurcagım diye sonra vaz geçtim teknorez olanı aktif etmeye krar verdim fln ama sunucuya giremedim
FİRMA:95 class ipleri biz pandemi dönemi öncesinde değişmiştik yani bayağı bir süre oldu o ipleri kullanmayı bırakalı. Bununla ilgili eğer duruyorsa SMS ve mail bilgilendirmelerini de bulabilirsiniz.
BEN:bilmiyorum o donemde dedigim gibi pandemi ile uğraşıyordum yeni sunucu nezaman hazır olur site kurulumu yapcagım
FİRMA:Mevcut sunucunuzu silip 10 saniyede yeni sunucunuzu tanımlayabiliriz. Onaylıyor musunuz?
BEN:gerçi ip adresi deişse bile sitelerimin oldugu sunucu aktif olması gerekmiyormu neden sıfırdan kurulum gerekli ? onu anlayamadım
BEN:mevut ip silinmesini onaylıyorum lakin benim sunucum sıfırdan kurulmuycak demi tüm siteleri içerisinde olacak demi ?
BEN:sunucumun sadece ip adresi degişecek demi ?
FİRMA:SMS ile sizlere daha önceden bildirim yapılmış. Maalesef sunucu şuan ulaşılabilir değil dolayısıyla sıfırdan bir sunucu tahsis edilecek sizlere. [ BURDA BANA GELEN SMS LİNKİ VAR GÖRSELLERDE VAR ]
BEN:ne alaka ? bildirim yapmanız benım sunucumu silmeniz anlamınamı geliyor ?
FİRMA:Eski kullandığımız E5 serisi sunucuda disk arızası mevcut idi zaten. Dolayısıyla yeni bir sunucu alıp müşterilerimizi taşıdık veyahut yedeği olan müşterilerimizi tekrar hizmetlerini aktif ettik. Sizlere 6 kere SMS geçilmiş bununla beraber Mail'de atılmış Fatih Bey. Bu noktadan sonra bizim size sunabileceğimiz hiçbir şey kalmıyor.
BEN:sunucumun ip adresini degiştirip aktif hale getirmeniz gerekiyor ben ücretini ödemişim size bunun ip deişse bile sunucu sizde aktif olarak kalması lazım siteme ulaşışmasa bile ip degişince açılması gerekiyor
FİRMA:IP adresini değişip aktif hale getirebiliriz, Plesk panel mi kurulmasını istiyorsunuz?
BEN:sitelerim geri gelecekmi ?
FİRMA:Makinenize ulaşılamamaktadır Fatih bey, fakat isteğiniz doğrultusunda eski yedek makinemizde VDS olarak yedeğiniz var mı bir kontrol edebiliriz. Website domainlerinizi bize sıralar mısınız?
@OZELHOST;