Size zaten bildirim yapılmış aylar öncesinde. Biz sunucularımızı taşıdık, yeni ip adreslerimizi müşterilerimize verdik. Siz neredeydiniz Fatih bey? Neden attığımız SMS'leri dikkate almadınız? 2 ay da sunucu değiştirip 1 ay sonrasında ipleri yeniledik. Bunların hiçbirinde destek talebiniz yok. Şimdi mi aklınıza geliyor acaba sunucunuzun olduğu?
Üstüne basa basa belirtmişiz attığımız SMS'lerde "Xeon E5 sunucularımızda disk problemi yaşanmaktadır. Tüm hizmetlerimizi AMD EPYC işlemcili sunucularımıza geçiriyoruz. Lütfen IP değişim ve sunucu kontrolleri için bizlere mevcut IP & Giriş bilgilerinizi iletin."
Kusura bakmayın, biz sizi suçlu buluyoruz burada. Mail atsak suç atmasak suç, SMS atsak suç, atmasak suç. Kullandığınız telefonun SMS bölümüne arada sırada bakmanızı öneriyoruz konu önemsiz olduğu için de takipten çıkıyoruz.
sizin mail atmanız sms atmanız ne değiştirir siz benım sunucumu aktif olarak açıp bıraksanıza al kardeşim ip adresin bu desenize neden kapatıyorsunuz bunu anlamıyorum benim sunucumdakı siteleri vs görmüyormusunuz ? al taşı aktif et ip adresin bu de geç
bu arada bu zamana kadar nerede oldugum pek sizi ilgilendirmiyor çünkü ben size parasını ödemişim hizmet almışım siz naptınız ben geri dönmedim diye benim hizmetimi kapatıp sitelerimimi sildiniz ? amaç ne ? sen benim sunucumu aktif edip bana ip iletirsin olay biter.