Bunu en son Kadıköy galibiyetinde konvoylarla kutlayan futbolcuları dövme yaptıran takım mı söylüyor yoksa diğerleri mi😂
O çok farklı bir boyut. Kadıköy şansızlık serisini kabul eden bir Galatasaray taraftarı var. Biz başarısızlığımızın arkasındayız. Son 5 yıldır hangi Kadıköy galibiyetin Fenerbahçe ezici bir üstünlükle tamamlandı. Daha iki yıl önce Ali Koç'un velihattı Ali Palabıyık sayesinde kurtuldunuz. Bir özlem vardı kutlandı. Bu Trabzon'da olsa Beşiktaş'ta olsa yine kutlanacaktı. Ama siz Beşiktaş'a da 6 atmışınız ama kutlamıyorsunuz neden? Bunu cevaplasana sen bi önce?
Böyle her sene kutlayacak mısınız 6 Kasım'da 3 puan aldığınız maçı
Gerek yok hocam, sadece bugünkü kararla aynı tarihe denk gelince anımsadım. Zaten mesajı yazınca aklıma geldi, sonradan foto ekledim Yoksa bu kadar sıkıntının içinde umrumda değil 6 atmışız
şikeleri fetö kumpası, şampiyon olamadılar diye stadı yaktılar polıs araçlarını yaktılar fetö kumpası.. 1 kere 6-0 yenmişler alt tarafı 3 puan almişlar. biz kadıkoye bayrak dıktık kadıkoyde kupa aldık .
şikeleri fetö kumpası, şampiyon olamadılar diye stadı yaktılar polıs araçlarını yaktılar fetö kumpası.. 1 kere 6-0 yenmişler alt tarafı 3 puan almişlar. biz kadıkoye bayrak dıktık kadıkoyde kupa aldık .
Rambo Okan'ı, Bayrak nöbetini ve kaybedilen 100. Yıl şampiyonluğunu da unutmayın hocam
Arkadaşlar Aziz Yıldırıma şahsen de futbol camiasına kazandırdıkları hakkında da seven ve saygı gösteren bir Galatasaraylıyım. Bu konuyu Fenerbahçe şöyle büyüktür böyle büyüktür diye tartışma yerine çevirmek mantıksızdır adam açık açık ben şike yaptım ama Fenerbahçe için yaptım diye beyanat verdi. Çoğu futbol takımı şike, teşvik vb. hatalar yapmıştır ama Azizin yaptığı tescillenmiştir bunu görmemek için kör olmak lazım
Aziz yıldırımın videolu açıklamasında ki ''gs'' arabalar primler 8 9 sıfırlar ibaresi o zaman şikedir türkiyeye şikeyi getiren gs o zaman böylemi düşünelim ?
Sizin gibi holigan tarzı düşünceli insanlar oldukça bu Ülke gelişmez..
Ben gs yapmadı demedim ki? yapmıştır beni ilgilendirmez
İnsan olarak bakın olaylara siz..
Sizin gibi holigan tarzı düşünceli insanlar oldukça bu Ülke gelişmez..
Ben gs yapmadı demedim ki? yapmıştır beni ilgilendirmez
İnsan olarak bakın olaylara siz..
tamam insan olarak bakıyorum olaya zaten yükselişte olan bir takımı devirebilmek adına zamanında hakan şükürlerin fatih erdemlerin dizinin dibinden ayrılmayan o fetocu baş varya onun yaptığı kumpas ile geriledi fenerbahçe ben eğer takımıma sahip çıkıyorum diye holigansam eğer gözünüz de bu isem en iyi holigan benim hemde bir kadın taraftarı olarak en çılgın holigan olarak görün ama değilim emin olun buna çok hakkın yendi fenerbahçenin parayla tehdit ederek belgeler var diyerek şampiyon olmak kolay ama yeniden fenerbahçe toparlandığın da bakalım o zaman ne çıkaracaklar ortaya göreceğiz.