• 02-01-2026, 22:57:20
    #1
    En iyisi sanırım
    Güzeldi demeyelim, daha iyiydi diyelim.
    Yediğimiz yemeğin tadı, kalitesi bundan 5-10 sene önce çok çok daha güzeldi.
    Daha gönül rahatlığıyla yiyebiliyorduk.

    Şu anda bir yer kurumsal değilse, sirkülasyonu çok değilse insan ister istemez çekiniyor.
    Son videolarda paylaşılan işletmelerin durumu da içler acısı. Propoganda veya değil fark etmez.

    Son 4 senedir adam akıllı fastfood tüketen birisi değilim, ayda 2-3 kez tüketiyordum artık tam sağlıklı bir yaşama geçmiş durumdayım.

    Siz ne düşünüyorsunuz?
  • 02-01-2026, 22:59:23
    #2
    Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzeldi demeyelim, daha iyiydi diyelim.
    Yediğimiz yemeğin tadı, kalitesi bundan 5-10 sene önce çok çok daha güzeldi.
    Daha gönül rahatlığıyla yiyebiliyorduk.

    Şu anda bir yer kurumsal değilse, sirkülasyonu çok değilse insan ister istemez çekiniyor.
    Son videolarda paylaşılan işletmelerin durumu da içler acısı. Propoganda veya değil.

    Siz ne düşünüyorsunuz?
    Artık daha fazla para kazanmak için neleri koymuyorlarsa eski tadları yok
  • 02-01-2026, 23:00:01
    #3
    ⭐Sosyal Medya Uzmanı⭐
    Parası ile güzel yemek bulamıyoruz, yedikten sonra yorgunluk çöküyor ama vazdageçemiyoruz
  • 02-01-2026, 23:01:00
    #4
    min 400-500 tutuyor artık en kötü ve doyurmuyor da

    bu arada 2025 yılında en çok sipariş edilen yemek tavuk döner sanırım.
  • 02-01-2026, 23:01:33
    #5
    hocam size katılıyorum trde fast food yemeyi dışarıdan yemek sipariş etmeyi özlemiş biri olarak bir çok restoranı denedim çok özlemiştim yani bu kadar kısa sürede bu kadar mı kötüye gider fiyatlar abarmış almış başını gitmiş lezzet yok ne yediğimi de anlamıyorum
    büyük hayal kırıklığına sebep oldu bu bende..

    arnavutlukta 1 hamburger 2 euro 100 gram köfte var içinde diyeceklerim bu kadar.
  • 02-01-2026, 23:02:24
    #6
    Keşke sadece fastfodun tadı değişmiş olsaydı. Ne yazık ki yediğimiz içtiğimiz herşey de katkı kullanılıyor. Hiç birşeyin tadı eski gibi değil. İnsanların ömürlerini kısalttılar. Eskiden 80 90 yaşına gelince ölürdü insanlar şimdi 50 60 gelince kalp krizi geçirip vefat ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • 02-01-2026, 23:02:32
    #7
    Eskiden en salaş yerde bile gerçekten işinin hakkını vererek yapıyorlardı. Şimdilerde ise güya güzel yapmak adına her türlü rezilliği yapıyorlar.
  • 02-01-2026, 23:03:42
    #8
    Geçen yıl mısıra gittim, kahirede tahrir meydanında Türkiye'de de popüler bir fastfood'a girdim. Bir hamburger aldım.
    Size şöyle söyliyim 6 saat gezmeye,yorulmaya ve acıkmaya rağmen hamburgeri bitiremedim. Çünkü o kadar büyük bir hamburgerdi ki et hamburger ekmeğinden dışarı taşıyordu ve iki elimle düzgün tutamıyordum büyüklüğünden dolayı.
    Sadece yarısını yiyebildim çünkü doydum, aşırı lezzetliydi.
    Ve fiyatı 130 TL civarındaydı menü olarak, ayrıca siparişi makinaya veriyorsunuz garsonlar getiriyor.
    Sadece mısırdaki bu fast food zinciri hakkındaki görüşlerimi belirttim. Bu mesajda herhangi bir markaya saldırı / çamur atma gibi bir durum yoktur.
  • 02-01-2026, 23:04:48
    #9
    Adsense | Investor
    Maalesef Türkiye’de zincir markaların dahi kalite seviyesi ciddi şekilde düşmüş durumda. Örneğin Avrupa’da yediğiniz bir McDonald’s ile Türkiye’deki arasında neredeyse hiçbir benzerlik yok. Etin doyuruculuğu, kullanılan malzemelerin kalitesi ve miktarı, yanında aldığınız soğuk içeceğin asit oranı gibi pek çok detay bunu açıkça gösteriyor.
    Kullanılan ürünler teoride aynı olsa bile, sonuçta bu ürünleri hazırlayan çalışanlar mutsuz olduğu için işler çoğu zaman baştan savma yapılıyor. Yeterli özen gösterilmediğinden, ödediğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz.
    Döner için de durum benzer. Avrupa’da 5 € karşılığında aldığınız dönerin hem kalitesi hem de içindeki malzeme bolluğu, Türkiye’deki pek çok dönercide bulunmuyor.
    Üstelik bu durum sadece fast food ile sınırlı değil. Avrupa’daki hazır çikolata, dondurma, içecekler ve yemek garnitürleriyle karşılaştırıldığında, Türkiye’de genellikle daha düşük kaliteli ya da daha az miktarda ürün kullanıldığını herkes fark etmiştir.
    Umarım bu durumlar en kısa zamanda düzelir.