Adamın aklını alırlar çol çocugumuzu eğitim için gönderecez birilerinin şehveti kalkacak, içinde civcim cıkacak.
Abi ben bunu kuluçka makinasına ******* veririm ısıyı..
Bırak onu, dersahanenin cam cerceve indiririz. Herkes hesap verecek abi.
Bana ters böyle şeyler.
Kız arkadaşıma dershane hocası yazıyor.
157
●6.764
- 04-03-2021, 14:45:27
- 04-03-2021, 14:45:57mesajların devamı yok. burdaki duruma göre kızın bu durumdan rahatsız olmadığı çıkmaz gidişat nedir ona bakmak lazım . insan acaba ben mi yanlış anladım diyerek böyle bir tepki verebilir ( gülücüklü) .
Gelelim diğer meseleye. ben bu adamın öğretmen olduğundan şüpheliyim. Normal bir öğretmen bunu yapmaz. yapmamalı. çocuklarımızı onlara emanet edemeyeceksek durum vahim demektir. - 04-03-2021, 14:49:02hocam yaradılışı gereği o yaşta kız kuyruk da sallayabilir. sen öğretmensin. bunu yapamazsın.LizaveTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-03-2021, 14:54:35Kız sırf gülerek "O ne demek hocam" yazdı diye mi bu kadar tepki ? "Kızda istemiş" diyenlerin hocadan farkı olduğunu düşünmüyorum. Sınavlara hazırlanıyormuşsun dostum,şu evrede ayrılıpta kafanı kurcalayacak şeylere hiç girişme çünkü eminim ayrılınca daha çok kafaya takacaksın .Doğru insan olup olmadığına sınavlardan sonra karar ver en azından sağlıklı düşünecek vaktin olur.
- 04-03-2021, 14:55:36Bende eskiden sevdiğim kişiyi etütün instagram sayfasında başka bir çocuğun yanına giderken görmüştüm.MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sormuştum arakda arkadaşım vardı çıkmamış, onun yanına gidiyordum dedi.
Bende zaten saf salağım inandım.
Sonradan çok pişman oldum keşke ederinden fazla değer vermeseydim - 04-03-2021, 15:01:29Dershane de 10 yıl çalışıp sonradan meb e geçen bir öğretmen olarak yazıyorum dershane öğretmenliği çok zordur kpss ve mezun grupları varsa bekar, eliniz yüzünüz düzgün ve güzel bir arabanız varsa mutlaka öğrencilerin farklı yaklaşımları olacaktır sırf bildiği halde dibinize gire gire soru sormaya gelen öğrenciler, telefonuzu alıp devamlı mesaj atan öğrenciler, cebinizden çıkan mektuplar olur burada her şey öğretmende bitiyor öğretmen öğrenciyi her türlü suiistimal edebilir buna engel olmalı öğrencinin duyguları fazlalaşmadan mesafe koymalıdır. Ben eşimle dershane de tanıştım o da öğretmendi ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka ele veriyorsunuz ... sizin olayda bu durum mutlaka duyulur öğretmen işinden olur öğrencide rezil olur eğer öğretmen niyetinde ciddi ise gidip nişanı yapar ya da söz buna bişey diyemeyiz ama yaş farkı çoksa biraz işler değişir.
- 04-03-2021, 15:15:44Hangi dershane hocam bu?
Kız arkadaşınız umrunuzda olmayabilir anlıyorum fakat bu öğretmen olcak karaktersiz ifsalanmaz ise bu tarz yaklaşımlara devam edecek yaşadığınız durumun başkasının basinada gelmemesi için bu kişinin toplum içinde gezemez duruma gelmesi gerek

kız arkadaşım tek bir erkekle dahi göz göze getirtmemeye çalışıyorum. bir zaman sonra karışmadım oda hep böyle devam etti. yani demem o ki kadın milletin sırtından sopayı (ilgiyi) eksik etmeyeceksin der atalarımız..
