sefacandemir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kendimin Diyetisyeniyim :) 1 Ayda 10 Kiloya veda...
76
●2.625
- 15-06-2019, 10:43:04Evet dediğiniz dönemi ben de atlattım. 30 yaşıma kadar 64 kilo üzerine çıkmadım 30 yaşından sonra kademeli olarak 70 kilolara çıktım, bir dönem body yaparak hayatımda ilk defa 80 li kiloları gördüm. Şu an 45 yaşındayım yaklaşık 10 senedir 68-72 ne altına düştüm nede üzerine çıktım.
- 24-06-2019, 11:01:18Yav tutturmuşsunuz bir ayda 10 kg vermek sağlıklı değil sağlıklı değil diye. Burada kişinin önceki kilosu, yağ oranı önemli olan.
Adam direkt yemeği kesmemiş ki ona kilo yapan karbonhidrat ve şekeri keserek başlamış.
Yani yağ depolarını dolduran besinlerden başlamış. Demek ki vücudun buna ihtiyacı varmış ki vermeye başlamış kiloyu.
Merak etmeyin öyle direkt kası eriterek kilo vermek kolay bir şey değil. Hayati durumunu etkileyecek ölçüde veremez zaten, arkadaş kendine arada ödül vermiş.
Hemen bilinen klişlerle sabote etmeye başlamışsınız. Bir aksilik olursa arkadaşın kendisini bunu anlayabilir, vücutta onu uyarır siz merak etmeyin.
Diyetinde başarılar hocam, aynen devam. - 24-06-2019, 11:12:13Aralıklı oruçtan şaşmayın. 16*8 yapıyorum artık iki öğün bile fazla geliyor. Tek öğünle çok daha enerjik ve mutluyum.
- 24-06-2019, 12:00:48A'dan Z'ye haklısınız hocam.WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kontrolsüz bir girişimde bulunmadım zaten. İç yağlanmam 20'nin üzerindeydi. Karbonhidrat ve Şekeri kestim. Öğünlerde herhangi bir değişiklik yapmadım.
Yemek saatlerini kontrol altına aldım. Düşünülen gibi bir anda yemek yemeği falan bırakıp açlıkla cebelleşmedim zaten
Şimdi spor ile beraber ilerletiyoruz. Zaten son 2 haftada 2,5 KG anca verebildim
Teşekkür ederim.
Şimdi spor ile beraber ilerletiyoruz. Zaten son 2 haftada 2,5 KG anca verebildim