• 15-08-2013, 22:20:29
    #1
    Merhaba,

    R10'da da hizmet veren bir firmadan 31 Temmuz tarihinde VDS aldım.O günden itibaren Freemake Video Download programını kullanıyorum.

    VDS'nin özellikleri:
    İşlemci : Dell R210 4x 3.2 Ghz
    Ram : 4096 MB DDR3 Ram


    Son günlerde cpuyu aşmaya başlamışım.Yani herkes kullanıyor Freemake Video Download ama ben cpuyu aşıyormuşum.Yalnızca bende cpu aşma sıkıntısı oluyormuş.Freemake'yi kullanırken browser bile çalıştırmıyorum.CPU aşma sıkıntısını nasıl halledebilirim.Yani anlamıyorum 1 program açık ve cpu aşıyor.Bunun nedeni nedir?Hiç anlamam VDS yönetiminden.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 15-08-2013, 22:35:32
    #2
    Size verilen limitler yetersiz kalıyordur. Daha güçlü işlemcileri olan bir firmadan VDS alabilirsiniz.
  • 15-08-2013, 22:36:40
    #3
    OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Size verilen limitler yetersiz kalıyordur. Daha güçlü işlemcileri olan bir firmadan VDS alabilirsiniz.
    Hocam işlemci buell R210 4x 3.2 Ghz
    Ve yalnızca Freemakeyi çalıştırıyorum.Benim gibi herkes kullanıyor ama yanlızca benim vds'de cpu aşıyormuş.
  • 15-08-2013, 22:37:55
    #4
    REY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam işlemci buell R210 4x 3.2 Ghz
    Ve yalnızca Freemakeyi çalıştırıyorum.Benim gibi herkes kullanıyor ama yanlızca benim vds'de cpu aşıyormuş.
    Böyle bir işlemci yok, siz sunucu modelini ve işlemci hızını söylüyorsunuz, size verilen limitleri geçiyorsunuzdur, işlemcinin hepsi size ait değil sonuç olarak.
  • 15-08-2013, 22:40:30
    #5
    OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle bir işlemci yok, siz sunucu modelini ve işlemci hızını söylüyorsunuz, size verilen limitleri geçiyorsunuzdur, işlemcinin hepsi size ait değil sonuç olarak.
    Hocam doğru söylüyorsunuz işlemcinin hepsi benim değil ama bu aşma sıkıntısı sadece bende var.Yani işin garipliği orda.Herkesin limiti aynı kimsede geçmiyor ama benim 31 Temmuz'dan itibaren kullandığım vdsde son 4 gündür cpu aşıyormuş.Sonradan başlayan sıkıntı ve yalnızca bende var.
  • 15-08-2013, 22:44:05
    #6
    REY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam doğru söylüyorsunuz işlemcinin hepsi benim değil ama bu aşma sıkıntısı bende var.Yani işin garipliği orda.Herkesin limiti aynı kimsede geçmiyor ama benim 31 Temmuz'dan itibaren kullandığım vdsde son 4 gündür cpu aşıyormuş.Sonradan başlayan sıkıntı ve yalnızca bende var.
    VDS de herkese özel kaynak verilir, istenilen şekilde limitlendirilme yapılır. Ana sunucuyu yoruyorsanız VDS sağlayan yer size bu nedenle uyarı vermiş olabilir. VDS de size verilen kaynakları sonuna kadar kullanabiliyor olmanız lazım, size verilen kaynağı %100 kullanabilirsiniz. Yani size kimse neden bu kadar kullanıyorsun dememeli. VDS nin asıl amacı budur zaten, sunucunuz kilitlenene kadar kullanabilirsiniz normal şartlarda.
  • 15-08-2013, 22:45:57
    #7
    Üyeliği durduruldu
    eğer yüksek işlemcili vds isterseniz

    https://www.r10.net/vps-hosting/86535...sunucular.html

    paketlerimizi inceliyebilirsiniz
  • 15-08-2013, 22:56:22
    #8
    VDS tavsiyesinde bulunan firmalara teşekkür ederim ama şimdilik mevcut bulunduğum firmada devam etmeyi düşünüyorum.Yalnızca böyle bir sıkıntı ortaya çıktı,nasıl halledebilirim onu merak ediyorum.
  • 15-08-2013, 23:08:10
    #9
    Video çevirme işlemleri falan yapıyorsanız ister istemez cpu gücünü çok harcarsınız. Farklı bir firmaya geçebilirsiniz. Mevcut bulunduğunuz vps de devam edebilmek için yapabileceğiniz en iyi şey programı aralıklı çalıştırmak olabilir. 1 saatte 1 defa çalıştırmak gibi mesela.