Karaktersiz Yorumcular
8
●576
- 22-04-2013, 13:22:35Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim galatasaraylıyım. Dün fenerbahçenin mağlubiyetinden sonra spor programlarına göz atıyordum. Bu spor yorumcuları bu kadar dönek olabilirmi? Fenerbahçe gerçekten son zamanlarda iyi işler çıkardı çoğu maçınıda kazandı geçen haftalarda tv'yi ne zaman açsam öyle bir överlerdi ki feneri şimdi ise tek bir mağlubiyet çoğu işi bozdu diye bu yorumcular tam dönek oldu. Sanki daha önce hiç konuşmamışlar gibi tam tersi şeyler söylüyorlar . Aykut kocamana demediklerini bırakmadılar. Tamam kötü hoca olabilir ama bunu daha öncede söyleseydiniz galibiyet alırken başka mağlubiyet alırken başkasınız..
- 22-04-2013, 13:30:09Aykut hocanın kötü hoca olduğunu düşünmüyorum. Adam 3 kulvardada takımı zirveye taşımayı becerdi. Elbette bir yerden sonra düşüşler olacaktı ki oda bu maçta oldu bu adamlar 2 sezon oynayacakları maçı 1 sezonda oynadılar. Oyuncular çok yorgun hallerinden belli oluyor. Yorumcuların işi bu reyting kazanmak için bir takımı yerden yere vururlar Fenerbahçemizin kaderi bu.
- 22-04-2013, 13:41:19Perşembe günü benfica maçını kazanıncada yine döncek dönek herifler, öve öve bitiremicekler aykutu..Voli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-04-2013, 17:49:58o Erman T. isminde ki adamın zaten amacı bir başka. Adam Fener Benfica 'yı yenerse sadece yabancı futbolcuların kariyer için oynayıp yeneceğini söylüyor. Aykut Kocamanın hiç bir katkısı olmayacaktır diyor. Yani Fener yenerse adam şimdiden kılıf hazırlıyor. İzlerken çok küfür ettim hatta programa twit atıp ağzıma geleni saymak istedim. Bir insan bu kadar karaktersiz olur mu ya. Güya istediği fenerin her yenilgisinden sonra Alex konusunu açıp taraftarı galyana getirmek tek istediği bu.
- 22-04-2013, 19:05:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bir takımı eleştirebilirsin, bu gayet normaldir.
Fakat adabıyla eleştirmelidir. yok üçün birini alır felan laflar söyleniyor programlarda üstelik söyleyende Fenerli Ziya Şengüldür. Yaşından başından utan bu ne edepsizliktir.
Hiç izlemedim izlememde, twitterda bir swf gördüm oradan dinledim. Ayıptır ya.. - 22-04-2013, 19:10:50Futbolcuların yorgun olması tamamen onlarla ve teknik heyetle alakalı ingilterede oyuncular hazırlık maçları olmadan 68 maç görüyorlar lig kupası-fa kupası-lig maçları-johnstone kupası(bazıları oynuyor) - birde avrupaya gidenler var elbet man.utd gibi takımlar 70 maçı geçiyorlar bir sezonda milli maçları da dahil ederseniz inanılmaz bir tempo
o yüzden yorgunluğa şuna buna suç atamazsınız eğer oyuncuları iyi hazırlamadıysa bu teknik heyetin suçudur.Alıntı - 22-04-2013, 19:42:25Üyeliği durdurulduHalk neyse yorumcularda o. Bilimsel verilere dayanan bir analizi yapan zaten TVde barinamaz. Yurdum insani oyle sebep-sonuc iliskisi kuran, verilerle konusan insani sevmez. Kahve agziyla konusanlar TVlerde rating yapar. Sadece futbol degil, her alanda bu boyle malesef. TVlerde hayir kurumu degil, ratingi cok alani cikarmak zorunda. SOnucta kahve agzi tutuyorsa, o adamlar cikar. Bu adamlar her hafta 180 derece donebilirler, donmelerinde sorun yok, zaten halk donduklerini anlamaz. O kadar kafa basmaz ortalama vatandasta. Bizde gecmis diye bisey yoktur, soz verilir, ama sozu tutma gibi bisey yoktur. Mesela Aykut Kocaman 2 aya kalmaz takim super olacak der, 8 ay gecer, hala ayni tas ayni hamam. Bir kisi bile 8 ay once soz verdin, bu takim ne is diye sormaz. Yenerse, ondan krali yok, yenilirse ondan kotusu yok. Halbuki takim hep ayni, degisen tek sey havalarin isinmasiyla FBnin teknik oyuncularinin kendilerini gostermesi. Yoksa 6 ay onceki takimla bu birebir ayni.
Sadece spor degil, memlekette her sey boyle. Siyasi sahsiyetler bile Libyada ne isimiz var allahaskina der, 2 gun sonra Nato libyalilar icin libyaya girmeli der, sor halka bu siyasetci nasildir diye, cok delikanli adamdir, agzindan cikan laf dogrudur der. Uzun lafin kisasi suc yorumcularda degil, denize donla giren lumpen kulturunde. Bu kitle cogunluk oldugu icinde bunlarin istedigi TVlerde oynar, bunlarin anlayabilecegi yorumcular TVde yorum yapar.