siz istediğiniz kadar anlatın. herkese anlatır gibi anlatın ama yine de olmaz, anlamazlar. konunun en başında zaten söyledim böyleleri olacak diye çünkü her zaman her yerde oluyor, olmaya da devam edecek.
Ben armuttan bahsediyorum, arkadaş muz u savunuyor. Ne alakası var
Ben burda rahatsız edenler vs. bunu savunmuyorum, sadece anlatmak istediğim şu emlakçı ev aramaktadır, ilanı görür ve sizi arar satabilir miyim diye, ama aynı emlakçı tekrar tekrar ararsa bu tabii tacizdir. Ancak a emlakçının aradığını b emlakçı bilmez ve oda arar çünkü oda aynı şekilde ekmeğinde. Ben sizin konu içeriğinden çok sizin yorumlarınızdaki emlakçılara olan nefretinize anlam veremiyorum. Soytarı, yok aracılık bitsin yok şu yok bu, aracılık piyasayı yükseltiyor falan filan, adam dükkanını sabah açmış, sahibindene her ay tonla para veriyor, kira, şu bu ve çevresi var. Bu işi devletin izin verdiği sınırlar kadar yaparsa sorun yok. Şimdi çevresi geniş birisi neden bu işi yapıp para kazanmasın, ticaret bu.
Sizi herhalde sürekli arıyormuş ve diğer olaylar, ben burada haksızsınız demedim, haklısınız rahatsız edemezler. Benim sadece anlam veremediğim olay bazı insanlara da her emlakçı aynıymış gibi bahsetmeniz.
Birkaç arkadaşımız merak etmiş. Baba mesleğim emlakçılık. Araştırmanıza gerek yok ve bir kere bile, birinin tarlası veya dairesini satabilir miyim diye aradık. Her insan aynı değil