zekibakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi siz, seo hizmeti satıyorsunuz. Benim websitem var. şöylebir konu açtım: Seoculardan bıktım.Şöyle yalancılar,böyl yalancılar arkadaşım bile seocu olsun istemem, seocular beni sürekli arıyor? Nasıl kurtulmam lazım diye konu açtım. Ben o şekilde konu açtım diye beni aramazmısınız mesela? Ben sağlam bir satış danışmanıysam sorundan yararlanır. Ona mutlaka bir hizmet satardım. Buda onun gibi birşey. Adamlar çalışıyorlar. Günümüzde satış artık daha zor. Her yolu denerler. Bu gayet normal birşey ama arkadaş öyle bir anlatmışki ''emlakçılar'' öcü gibi. Bu platforma koyunca malesef bunlar olabiliyor her yolu deneyip, yinedekurtulamıyorsan ya başka platforma koyarsın. Ayrıca ''Emlakçılar'' diye çoğul konuşmazsın. Yok resim çekiyorlarmış yok 360 fotoğraf çekiyorlarmış. Ona bakarsanız bizim dükkanımızı 2 yıl satamadık ama emlakçı geldi sattı. Böyle olayları çoğaltabiliriz.

yok aramam hocam zira verdiğiniz örnek tam olarak her gün r10 da gerçekleşiyor, seo uzmanlarına sallayan, verdiğimiz hizmetlere işe yaramaz çöp diyen vs. bir sürü adam var, ben kendimi bildikten sonra, banane kimin ne düşündüğünden

hadi diyelim ki farklı düşünüyorum ve dediğiniz şekilde üzerime alındım ve cevap vermek istedim. bunun bir üslubu vardır, kendimi, mesleğimi düzgünce izah ederim, karşı tarafın argümanlarının hatasını da gerekirse sert fakat saygılı bir üslupla yazarım. tutup da adama beddua etmem.

bir tarafta ben şu adamları sevmiyorum diyen birisi var, olabilir, sevmek zorunda mı? Diğer tarafta ise sevmiyor diye adamın ekmeğine beddua etmek nedir? Hatalıysa hatasını yazarsın