adama beddua edenler olmuş şaka gibi
emlakcilari sevmek zorunda mi abi herkes veya farkli bir meslek grubunu? ben de sevmiyorum mesela ne olmus? meslekleri onu gerektiriyordur bilemem ama bana son derece samimiyetsiz, güvensiz ve itici geliyorlar. daha önce aksini hissettirecek tek emlakci tanımadım.
konu sahibi sevmiyorum ve muhatap olmak istemiyorum demiş bu kadar, kufur etmemis, hakaret etmemis, beddua dilememis.
gayet de hakli bu noktaya gelmek de bana göre, ne yaşadığını anlıyorum.
bana da super zeki biri cikip insallah bigun emlakcilik yapmak zorunda kalirsin falan diye beddua edecekse peşinen cevabimi vereyim, gökten kemik yağmaz
Şimdi siz, seo hizmeti satıyorsunuz. Benim websitem var. şöylebir konu açtım: Seoculardan bıktım.Şöyle yalancılar,böyl yalancılar arkadaşım bile seocu olsun istemem, seocular beni sürekli arıyor? Nasıl kurtulmam lazım diye konu açtım. Ben o şekilde konu açtım diye beni aramazmısınız mesela? Ben sağlam bir satış danışmanıysam sorundan yararlanır. Ona mutlaka bir hizmet satardım. Buda onun gibi birşey. Adamlar çalışıyorlar. Günümüzde satış artık daha zor. Her yolu denerler. Bu gayet normal birşey ama arkadaş öyle bir anlatmışki ''emlakçılar'' öcü gibi. Bu platforma koyunca malesef bunlar olabiliyor her yolu deneyip, yinedekurtulamıyorsan ya başka platforma koyarsın. Ayrıca ''Emlakçılar'' diye çoğul konuşmazsın. Yok resim çekiyorlarmış yok 360 fotoğraf çekiyorlarmış. Ona bakarsanız bizim dükkanımızı 2 yıl satamadık ama emlakçı geldi sattı. Böyle olayları çoğaltabiliriz.