Arayamaz. Başlıkta emlakçı aramasın içerikte emlakçı aramasın yazmasına rağmen arıyorsa bu tacizdir. Adam zaten emlakçı aramasın yazmış iş çıkmayacağını bile bile araması pişkinliktir, tacizdir. Zaten konuda sizin düşüncenize sahip 3 4 kişi var hepsinin de emlak sektörüyle ilişkisi var. Farklı sektörde çalışan birisine bu durum zaten iğrenç gelecektir.
Gayet de genellenebilir. Taksiciler emlakçılar vs 1 tane sabıkası olmayan, belasız, işini düzgün yapan bulmak çok zor.
Mesela size burda yazdıklarınız mantıklı gelmiyor ama hiçbir şey umrunuzda olmadan bir saçmalığı savunuyorsunuz. Sizinle 30 kişi aynı anda tartışsın laf anlatmaya çalışsın hiçbirini dinlemezsiniz saçma sapan şeyleri savunursunuz. Savunduğunuz şeyin değişmesi için başınıza gelmesi lazım. Mesela günde 100 kişi temalarını artık ben satayım diye arasa savcılık, emniyet, twitter elinizde ne varsa kullanır hat değiştirirsiniz. Düşünce yapınızı kırmak bu durum dışında imkansız. Aslında savunduğunuz şeyin mantıksız, akla uymayan bir taciz durumu olduğunu biliyorsunuz ama kimsenin lafını dinlemeyeceksiniz. Yanlış olduğunu bildiğiniz şeyi savunacaksınız.
Konuda sahibindene koymayacaksın yazan bir arkadaş var ya onla hiçbir farkınız yok aynısınız.
Hocam müneccimim misiniz? Bakın işini doğru düzgün yapanlarda konuda araya gidiyor. Bir saattir bundan bahsediyorum. Ayrıca mesleğimin nasıl bir durumda olduğunu sizden iyi biliyorum. Size emlakçılar dolaşık değil demiyorum var aralarında ama konuda genelleme yapılmış ve bu durum başta benim gibi emlakçılarıda ilgilendiriyor ve gerekli yorumları yapmaya hakkımız oluyor.