sontema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam müneccimim misiniz? Bakın işini doğru düzgün yapanlarda konuda araya gidiyor. Bir saattir bundan bahsediyorum. Ayrıca mesleğimin nasıl bir durumda olduğunu sizden iyi biliyorum. Size emlakçılar dolaşık değil demiyorum var aralarında ama konuda genelleme yapılmış ve bu durum başta benim gibi emlakçılarıda ilgilendiriyor ve gerekli yorumları yapmaya hakkımız oluyor.
Mesela siz işinizi doğru düzgün mü yapıyorsunuz? Konuya yazdığınız mesajlarınızı baştan sona bir okuyun. Konuda yakınılan durumu savunup aramaları normaldir diyorsunuz. Bırakın da işini düzgün yapanları işini düzgün yapanlar savunsun. Zaten etik ve ahlak değeri olanlar bu durumda alınmaz umursamaz.
Meseliğinizin nasıl bir durumda olduğunu bu konuyu okuyan herkes net bir şekilde 1 dakikada çözer. Öyle bir durum içindesiniz ki
"sahibindene koymayacaksın, başlıkta emlakçı aramasın yazsa da araması hakkıdır, adam ekmeğinin peşinde emlakçıya vermeyerek ekmeğimizle oynuyorsunuz"
Bunları savunuyorsunuz. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi size laf anlatmak mümkün değil. Sabaha kadar yüzlerce kişi konuşsa anlayamaz veya anlamazlıktan gelirsiniz. Ben daha fazla kendimi yormayacağım. Böyle devem