Bir evim var. sahibinden.coma koydum ve özellikle açıklamasına ve ilan başlığına emlakçılar aramasın yazmasın diye de belirttim. halen beni arayıp evinizi bir ayda satarım 1 haftada satarım diyenler var. Bir de bana hesap soruyorlar ev iki aydır ilanda satamadınız satamayacaksınız benden başka çareniz yok gibi cümleler kuruyorlar çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorlar büyük ihtimalle. Müşteri gibi gelip, evde resim video çekip eşime göstercem deyip başka yerlerde paylaşıp istediğim yerde paylaşırım deyip diklenen ama mahkeme açtığımı öğrenip abi nolur vazgeç diyip yalvaranlar da var. Daha neler neler,.
Ben emlakçı sevmiyorum, emlakçılarla çalışmak istemiyorum, emlakçı arkadaşım bile olsun istemiyorum. Bunlardan ben nasıl kurtulurum engelliye engelliye bitiremedim kendi evimi kendim satmak istiyorum ya bu kadar basit. Benim tek istediğim şey kendi evimi kendim satmak istiyorum emlakçılar bana ulaşmasın beni görmesinler
Yani taksicilerden nefret ediyorum ve hiçbir zaman taksi kullanmadım kullanmayacagimda. Emlakçılık: taksicilik. Şimdi eminim ki bazıları çıkıp bu işten ekmek kazanıyorlar/kazanıyoruz gibi gibi cümleler kuracaklar benim emlakçılara lafım yok ben benimle muhatap olsunlar istemiyorum.
Emlakçılardan bıktım artık nasıl kurtulurum?
Emlakçılardan nefret ediyorum. Nasıl kurtulurum?
86
●5.730
- Kabul Edilen Cevap
- 0 Beğeni
-
- 13-05-2024, 12:02:09Umarım bir gün taksicilik veya emlakçılık yapmak zorunda kalırsınız
- 13-05-2024, 12:06:18Hocam onlar bir hafta demiş ben 3 güne satarım
Şaka bir yana kurtulmak zor o tiplerden... - 13-05-2024, 12:08:14Üyeliği durdurulduHaklısınız neler yaşadığınızı bilemeyiz burda duyar kasan arkadaşlar da olacak ama ben olaya duygusal değil çerçeve yönü ile bakıyorum. Geçmişte yaşadığınız bir travma bile şu hale sokmuş olabilir veya sizin neler yaşadığınızı bilemeyiz doğal olarak. Kurtulma konusuna gelirsek bu konuda pek verebileceğim öneri yok toplantidayim deyin veya satıldı diyin hepsine hocam bir süre sonra ilanda kalmış unutmuşuz ev satıldı teşekkürler diyin geçerler zaten onlara komisyon vermeyeceğinizi hissettirmeniz yeterlidir.
- 13-05-2024, 12:09:30Aynısını bende yaşıyorum kvkk desen yok olmuş adam gelmiş evini 6 ay kiraya verelim diyor 6 aydan sonra tekrar 😂😂