• 30-03-2024, 16:36:00
    #55
    Platin üye
    Bu konunun aynısı her hafta açılıyor, her hafta yöneticiler kendilerini ve forum düzenini anlatmaya çalışıyor. İlginçtir en çok okunan başlıklarda bunlar.
  • 30-03-2024, 19:31:47
    #56
    CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam öncelikle yaptığınız yanlış; kötü niyet ile yorum yapmışta olabilirdiniz. Ha diyeceksin araştırılsın. Burada her yorumun peşine düşülürse evin yolu bulunmaz.
    O sebeptendir ki trade olayı ve şikayet kategorisi mevcut.
    Şikayet konusu ve trade silinme olayına da iki kez denk geldim. Üyeler karşılıklı anlaşır ve isterse siliniyor bunlar. Karşılaştığım iki olayda da birinde anlaşma sağlandı silindi birinde anlaşma sağlanamadı silinmedi. Yönetimden kimse ile ne yakın muhabbetim var ne de ters düştüm. Premium üyeliğimde olmadı

    Ama bu tür konuların(yönetimle alakalı şikayetler) altına gelip yönetim yalakalığı yapan insanları gördükçe ifrit oluyorum. Bilip tanıyıp yorum yapanlara birşey demiyorum. Ama sırf yalakalık olsun diye yazanlar var bırakın bu şakşakçılığı.
    Ben de konudan biraz bağımsız bir şey yazacağım ama konusu gelmişken ve sizin bold yazdığınız kısmı görmüşken söylemeden edemedim.. Ben de aynı şekilde kraldan çok kralcılık yapan insanlara şaşırıyor ve çok antipatik buluyorum.

    Forumdaki uzun yıllar boyunca deneyimim boyunca yönetim taraflı bir adaletsizliğe denk gelmedim ben de, orası ayrı.. ama herhangi biri forumun işleyişi ya da yönetim kadrosunun tavırları ile herhangi bir şeyden şikayet ettiği anda birilerinin çıkıp "yediğin kaba pislemeyezsin" minvalinde bir şeyler söylemesi çok sinir bozucu oluyor. Zaten burası bir şahsa ait özel bir platform ve belirledikleri kurallar var. Kurallara uymayanları da çıkarabilirler gayet tabi ancak burada binlerce kişi evine ekmek götürecek hizmet veren ise, bir o kadarı ya da belki daha fazlası da bu hizmetleri satın alarak çarkın dönmesini sağlayan insanlar. Dolayısıyla forumla ilgili şikayeti olan herkese, ekmek kapısına ihanet ediyormuş muamelesi yapmayı bıraksalar çok iyi olacak. Ha bu demek değildir ki kimse burada özel ve vazgeçilemez.. istediğine istediği asılsız ithamda bulunabilir, atıp tutabilir ama insanların hizmet aldıkları bir platformun negatif gördükleri yanları ile ilgili doğru bir üslup kullanarak ve karalama yapmadan eleştirme ve sorgulama hakkı olması lazım.

    Premium ve standart üye ayrımına gelince de; premium üye olmayan biri foruma para kazandırmıyor diyemeyiz teknik olarak çünkü premium olmayan bu kişilerin önemli bir kısmı da sadece hizmet alıcı konumunda ve forumda olmamaları durumunda, premium kullanıcıların bir işlevi kalmamış oluyor, dolayısıyla zaten ticari zekasının varlığı kesin olan bir yöneticinin, sırf bu detayı düşündüğümüzde bile standart üyeleri yok sayıyor olması çok olası değil.. o açıdan da bazı ithamların asılsız ya da yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu düşünüyorum ben de kesinlikle ama insanlar neden konunun muhattaplarından daha önce ve daha sert bir dille korumaya geçiyorlar anlayabilmiş değilim.
  • 30-03-2024, 19:32:57
    #57
    Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biraz saçmalamışsınız. Evet maalesef bazı insanlarda her konuya atlamayı sever ne demek laf edemezsiniz? Kurumsal üye, Kurumsal Plus üye fark etmeksizin zamanı geldiğinde herkese laf söyledim yüzlerce kurumsal üye banlandı, yine olsa yine söylerim. Kimseyi ayırmam ve zerre düşünmem. R10’un ticari kaygısı olmaz. Bazı konuları bilmediğiniz çok net belli bu yüzden kendi düşüncelerinizi kendinize saklamayı deneyin.

    R10 bir şirkete ait ve şirket benim. Şimdi koç holding
    ‘de şirket kurallarını çalışanlar mı belirliyor şirket sahipleri mi? Anlamsız bir yazı olmuş.

    Bazı insanlar burada ticaret yapmadıkları halde yıllardır R10’a gönülden bağlılar. Çünkü tüm çocuklukları, gençlik yılları 19 yıldır burada geçen çok fazla kişi var. Bazı insanlar ise ticaret ve aktiflik sebebiyle burada. Win to win…

    Her sitede olduğu gibi sitenin kurallarını sitenin sahibi belirler. Söylemek istediğim olay ise burası bana ait ve kuralları benimle beraber şirket avukatlarımız belirliyor. Siyasi mesajlardan dolayı sürekli evraklarla uğraşmak zorunda değiliz. Eğer sizinde rahatsız olduğunuz bir durum varsa kendi tabirinizle güce tapmayın ve çıkış yapın. Aksi durumda sağlıksız bir davranış olur. Sonuçta beğenmediği bir yerde zorla olmadığı sürece neden kalmak isterki bir insan.
    R10 daki tek eksiklik - itrader kısmında Coşkun Bey, 2, 3 yıl önce adwords hesap satışı yaptığım zamanlarda google kaynaklı büyük bir sorun vardı ve bir çok müşterimi istemeden mağdur duruma düşürdüm, mağduriyeti biraz geç giderdim ve iade olarak giderdim.
    Sonrasında ise 7-8 adet -itrader profilimde kaldı o zaman hangi moderatördü hatırlamıyorum fakat - lerin kalkması için müşterilerimin gönlünü aldırmıştı. Hem iade edip hemde yeni ads hesapları vererek - itraderlerimi sildirmiştim. Şuanda ise mağduriyet geçde giderilse erkende giderilse - itraderler kalkıyor maalesef. Bunun önüne geçmek için mağdur kişinin gönlünün yapılması taraftarıyım. İyi forumlar dilerim.
  • 30-03-2024, 20:06:44
    #58
    Administrator
    YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10 daki tek eksiklik - itrader kısmında Coşkun Bey, 2, 3 yıl önce adwords hesap satışı yaptığım zamanlarda google kaynaklı büyük bir sorun vardı ve bir çok müşterimi istemeden mağdur duruma düşürdüm, mağduriyeti biraz geç giderdim ve iade olarak giderdim.
    Sonrasında ise 7-8 adet -itrader profilimde kaldı o zaman hangi moderatördü hatırlamıyorum fakat - lerin kalkması için müşterilerimin gönlünü aldırmıştı. Hem iade edip hemde yeni ads hesapları vererek - itraderlerimi sildirmiştim. Şuanda ise mağduriyet geçde giderilse erkende giderilse - itraderler kalkıyor maalesef. Bunun önüne geçmek için mağdur kişinin gönlünün yapılması taraftarıyım. İyi forumlar dilerim.
    Mağduriyet giderilmeden ticaret puanı kalkmaz
    Kural aynı değişmedi
  • 30-03-2024, 20:09:49
    #59
    15 yıllık üyeyim ilk defa benimde yorumum 1 ay önce kaldırıldı premium birinin konusuna ilgisizliğini yazdım konu açmıştım söz hakkım cevabım dinlenmeden kapatıldı
  • 31-03-2024, 20:23:32
    #60
    hocam bu nasıl başlık?
    Tabii ki bir aileyiz
    Ama foruma sponsor olmakta en büyük görevimiz.
    Premium almadan bu tür başlıklar atmanızda son derece ilginç.
  • 31-03-2024, 23:54:54
    #61
    Hocam tiacetinize bakınız.
    yazamıyorum bile.
    keyfini çıkartın.
    takmayın.
    mübarek günler.
  • 01-04-2024, 11:30:13
    #62
    Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siyaseti sosyal medyada yapın. R10’da değil!

    Sizin gibi 50-100 kullanıcının yazdığı 3-5 mesajdan dolayı sürekli savcılıklara cevap yazmak zorunda değiliz.
    Hocam bizde siyaset yapmak istemiyoruz. Ama yaşadığımız ülkede herşey oraya bağlanıyor maalesef.

    Ancak size iş yükü çıkarma tarafını çoğu kişi düşünmüyor. Forum yönetmek hele böyle bir dönemde böyle bir ülkede zor iş.

    Bakın yine siyasete bağlandı