CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle yaptığınız yanlış; kötü niyet ile yorum yapmışta olabilirdiniz. Ha diyeceksin araştırılsın. Burada her yorumun peşine düşülürse evin yolu bulunmaz.
O sebeptendir ki trade olayı ve şikayet kategorisi mevcut.
Şikayet konusu ve trade silinme olayına da iki kez denk geldim. Üyeler karşılıklı anlaşır ve isterse siliniyor bunlar. Karşılaştığım iki olayda da birinde anlaşma sağlandı silindi birinde anlaşma sağlanamadı silinmedi. Yönetimden kimse ile ne yakın muhabbetim var ne de ters düştüm. Premium üyeliğimde olmadı

Ama bu tür konuların(yönetimle alakalı şikayetler) altına gelip yönetim yalakalığı yapan insanları gördükçe ifrit oluyorum. Bilip tanıyıp yorum yapanlara birşey demiyorum. Ama sırf yalakalık olsun diye yazanlar var bırakın bu şakşakçılığı.
Ben de konudan biraz bağımsız bir şey yazacağım ama konusu gelmişken ve sizin bold yazdığınız kısmı görmüşken söylemeden edemedim.. Ben de aynı şekilde kraldan çok kralcılık yapan insanlara şaşırıyor ve çok antipatik buluyorum.

Forumdaki uzun yıllar boyunca deneyimim boyunca yönetim taraflı bir adaletsizliğe denk gelmedim ben de, orası ayrı.. ama herhangi biri forumun işleyişi ya da yönetim kadrosunun tavırları ile herhangi bir şeyden şikayet ettiği anda birilerinin çıkıp "yediğin kaba pislemeyezsin" minvalinde bir şeyler söylemesi çok sinir bozucu oluyor. Zaten burası bir şahsa ait özel bir platform ve belirledikleri kurallar var. Kurallara uymayanları da çıkarabilirler gayet tabi ancak burada binlerce kişi evine ekmek götürecek hizmet veren ise, bir o kadarı ya da belki daha fazlası da bu hizmetleri satın alarak çarkın dönmesini sağlayan insanlar. Dolayısıyla forumla ilgili şikayeti olan herkese, ekmek kapısına ihanet ediyormuş muamelesi yapmayı bıraksalar çok iyi olacak. Ha bu demek değildir ki kimse burada özel ve vazgeçilemez.. istediğine istediği asılsız ithamda bulunabilir, atıp tutabilir ama insanların hizmet aldıkları bir platformun negatif gördükleri yanları ile ilgili doğru bir üslup kullanarak ve karalama yapmadan eleştirme ve sorgulama hakkı olması lazım.

Premium ve standart üye ayrımına gelince de; premium üye olmayan biri foruma para kazandırmıyor diyemeyiz teknik olarak çünkü premium olmayan bu kişilerin önemli bir kısmı da sadece hizmet alıcı konumunda ve forumda olmamaları durumunda, premium kullanıcıların bir işlevi kalmamış oluyor, dolayısıyla zaten ticari zekasının varlığı kesin olan bir yöneticinin, sırf bu detayı düşündüğümüzde bile standart üyeleri yok sayıyor olması çok olası değil.. o açıdan da bazı ithamların asılsız ya da yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu düşünüyorum ben de kesinlikle ama insanlar neden konunun muhattaplarından daha önce ve daha sert bir dille korumaya geçiyorlar anlayabilmiş değilim.