Biraz saçmalamışsınız. Evet maalesef bazı insanlarda her konuya atlamayı sever

ne demek laf edemezsiniz?
Kurumsal üye, Kurumsal Plus üye fark etmeksizin zamanı geldiğinde herkese laf söyledim yüzlerce kurumsal üye banlandı, yine olsa yine söylerim. Kimseyi ayırmam ve zerre düşünmem. R10un ticari kaygısı olmaz. Bazı konuları bilmediğiniz çok net belli bu yüzden kendi düşüncelerinizi kendinize saklamayı deneyin.
R10 bir şirkete ait ve şirket benim. Şimdi koç holding
de şirket kurallarını çalışanlar mı belirliyor şirket sahipleri mi? Anlamsız bir yazı olmuş.
Bazı insanlar burada ticaret yapmadıkları halde yıllardır R10a gönülden bağlılar. Çünkü tüm çocuklukları, gençlik yılları 19 yıldır burada geçen çok fazla kişi var. Bazı insanlar ise ticaret ve aktiflik sebebiyle burada. Win to win
Her sitede olduğu gibi sitenin kurallarını sitenin sahibi belirler. Söylemek istediğim olay ise burası bana ait ve kuralları benimle beraber şirket avukatlarımız belirliyor. Siyasi mesajlardan dolayı sürekli evraklarla uğraşmak zorunda değiliz. Eğer sizinde rahatsız olduğunuz bir durum varsa kendi tabirinizle güce tapmayın ve çıkış yapın. Aksi durumda sağlıksız bir davranış olur. Sonuçta beğenmediği bir yerde zorla olmadığı sürece neden kalmak isterki bir insan.
R10 daki tek eksiklik - itrader kısmında Coşkun Bey, 2, 3 yıl önce adwords hesap satışı yaptığım zamanlarda google kaynaklı büyük bir sorun vardı ve bir çok müşterimi istemeden mağdur duruma düşürdüm, mağduriyeti biraz geç giderdim ve iade olarak giderdim.
Sonrasında ise 7-8 adet -itrader profilimde kaldı o zaman hangi moderatördü hatırlamıyorum fakat - lerin kalkması için müşterilerimin gönlünü aldırmıştı. Hem iade edip hemde yeni ads hesapları vererek - itraderlerimi sildirmiştim. Şuanda ise mağduriyet geçde giderilse erkende giderilse - itraderler kalkıyor maalesef. Bunun önüne geçmek için mağdur kişinin gönlünün yapılması taraftarıyım. İyi forumlar dilerim.