TOGG almak mantıklı mı?
61
●2.838
- 11-12-2025, 23:52:23Teşekkürler hocam evet öyle olmuş yorumları bu kadar sert beklemiyordum açıkcası ancak benim başka şansım yoktu sıfır araba almak istiyorsam tek çarem buydu çünkü nakit 2 milyon verecek durumum yok olsa zaten başka bir araba düşünürdüm. 1 milyon faizsiz krediyi de hiç bir araba markası vermiyor malesefzdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-12-2025, 16:45:45Toggu aktif olarak kullanan biri olarak, aynı dönemde yeni model Toyota Corolla Hybride de sık sık binen biri olarak söyleyebilirim ki iki araç arasında hissedilir bir fark var. Toggdan inip Corollaya geçtiğimde, özellikle sürüş konforu, dijital altyapı ve araç içi deneyim açısından bariz bir geriye gidiş hissediyorum. Elektrikli araç yapısının sunduğu ani tepki, sessizlik ve modern arayüz, şehir içi kullanımda gerçekten büyük avantaj sağlıyor.
Togg, şehir içinde uzun yol yapmayan kullanıcı profiline çok iyi uyuyor. Eğer evde şarj imkânı varsa geceden takıp sabah full şarjla yol çıkmak hem zaman kazandırıyor hem de maliyeti ciddi ölçüde düşürüyor. Bu yönüyle elektrikli araç kullanımında yaşanabilecek şarj bekleme stresi tamamen ortadan kalkıyor.
Yazılım tarafında kendi adıma sadece ufak tefek 34 sorun yaşadım; ancak daha büyük problemlerin yaşandığı vakalardan da haberdarım. Bu yüzden servis ağının geliştirilmesi gerektiği fikrine kesinlikle katılıyorum. Yine de genel tabloya baktığımda, problemlerin toplumsal algıda biraz abartıldığını düşünüyorum. Doğru iletişim ve daha yaygın servis noktalarıyla bu algı hızla iyileşebilir.
İkinci elde ise durum çoğu kişinin düşündüğünden daha hareketli. 20232024 modellerin temiz örneklerini 1.8001.900 bandında bulmak mümkün ve talep hâlâ canlı. Bu da ürünün piyasada kabul gördüğünü gösteriyor.
Fiyat-performans açısından Toggun donanım seviyesi tatmin edici. Ancak yerli bir marka olması sebebiyleyalnızca faizsiz taksit gibi finansal kolaylıkların değildaha avantajlı fiyatlandırmanın, daha net vergi politikalarının ve daha güçlü teşviklerin olması gerektiğini düşünüyorum. Yerli üretimin değeri ancak bu tür desteklerle daha görünür ve tercih edilir hâle gelir.
Genel değerlendirmem: Togg, kullanıcı deneyimi açısından tatmin edici, şehir içi için ideal, maliyeti düşük ve teknolojik olarak güncel bir araç. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Fiyatı segmentine göre makul olsa da, yerli otomobil kimliğinin daha cazip avantajlar sunması gerektiğine de inanıyorum. Bu yönde atılacak adımlar hem markaya hem kullanıcıya hem de ülkeye büyük katkı sağlar. - 16-12-2025, 00:14:46boş partizanca bir yorum olmuş, herkes kendi tecrübesini yazıyor. bende kendi tecrübemi yazdım. kimseden tavsiye istemedim.SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.youtube.com/shorts/gW2Uqr-qr5E
https://www.youtube.com/shorts/LqDmg_lSwpU
https://www.youtube.com/shorts/ggFuE4TkJKg
https://www.youtube.com/shorts/Q_nKO-RhiiY
https://www.youtube.com/shorts/mfClsQP9mYg
neyin ne olduğunu öğrenmek çok zor değil. videolarda 5 yıl öncesine ait değil, geçen seneye ait. boş sallamayla olmuyor bu işler. - 18-06-2026, 10:25:18Hocam öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördüğüm kadarıyla yaklaşık 6 aydır kullanıyorsunuz bende togg t10x V2 uzun menzil almayı düşünüyorum deneyimlerinizi aktarırmısınız. - 18-06-2026, 10:34:29BirStyLechiLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam benimki kısa menzildi. Bu yüzden sadece menziil konusunda memnun değilim uzun yola çıkamadım hiç 2. bir arabam olduğu için bu bana sorun olmadı ama tek araba olacaksa özellikle bayram attilde vs kısa menzille sıkıntı oluyor. Onun dışında aracın konforundan, sürüşünden yol tutuşundan vs aşırı memnunum lüks bir araba olarak hissettiriyor. Çok fazla yazılımsal sorunlar dile getiriliyor ama bende çok fazla olmadı bunlar olanları da rest atıyosun düzeliyor yani aslında arabanın geneldesorunları yazılımsal oluyor ve rest atarak çoğu düzeliyor. Kronik bir kaç sorunu var onun içinde sürekli güncelleme geliyor güncellemelerle çözmeye çalışıyolar. Biraz büyük araba park ederken ilk başlarda sorun yaşadım bu kadar büyük araba kullanmadığım için ama zamanla alıştım. - 18-06-2026, 10:39:46Laf edenlerin çoğunun altında araba yok sen bakma.
Kısa menzil var bizde sehir dışına çıktığımız yok gayet iyi. - 18-06-2026, 23:37:09Çok teşekkür ederim hocam ALLAH kaza bela vermesin yazılımsal sorun çözülüyor.
Hepimiz 503 vs hatası almışızdır ama sonunda çözmüşüzdür.
ama sen yinede almışsın, hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız