Konuya hakimim bende açıklayayım izninizle;
444Host un normalde sahibi Bulut Helvacıoğlu. 10 yıldır yanında çalışan personeline burayı veriyor/devrediyor. Personeli devam ediyor markayı vs alıyor kendi üzerine.
yani şöyle izah ediyim örneklendireyim:
Ben 10+ yıldır r10 için çalışıyorum. Coşkun Çetin geldi bana sahibi olduğu burtineti verdi al oğlum sende yürü buradan dedi. Sonra Coşkun Çetin battı.
Olay bundan ibaret. Komplo teorisi yok ortada hocam
Sizi çok uzun zamandır tanırım, sizinde kandırıldığınızı düşünmek istiyorum.
Markayı vs kendi üzerine alan adam banka bilgisi olarak hala "Tigova Bilişim Anonim Şirketi" kullanmaz, 444host sayfasından silmiş şimdi ama arşivde duruyor hala
https://web.archive.org/web/20241015...nka-bilgileri/
Herşeyi geçtim çatı şirket olarak görünen tigova aş yetkilisi BULUT HELVACIOĞLU
Comnet Yetkiliside TIGOVA AŞ yani BULUT HELVACIOĞLU münferiden yani tek başına tüm yetkiye sahip.
444HOST vergi yada mersis no vs bulamadım, gerçekten öyle bir şirket varmı bilmiyorum. Bahsi geçen tüm şirketler TIGOVA, COMNET, 444HOST hepsi aynı adrese kurulmuş. Bahçelievler kımız sokak no 40.
BULUT HELVACIOĞLU hepsinin sahibi görünüyor, başkasına devrettiyse bir zahmet 444HOST için MERSİS, Vergi veya Ticaret Sicil No paylaşırsanız bakalım yetki devir tarihine arkadaşınız aklansın.