bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şey regnet (tecnoclods) olayında yaşandı, devir ettik dediler, aldık sattık dediler kapandı mevzu (irtibatı ortaya çıkan başka firma için) O yüzden kervan yürüyor bir şekilde.
hocam çocuk kandırır gibi tüm yaşını başını almış insanlar değerli r10 halkı üyeleri görüyor böyle basit bahanelerle kendilerini aklamaya çalışmaları bence bizleri geri zekalı görerek kendileri çok akıllı zannetmelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum göz var nizam var kanıtlar var herşey ortadaki bunlar o operasyonu bile doğru düzgün yürütemiyor comnetle ilişkisi bağlantıları hala alenen tüm heryerde açık ve güncel şekilde dururken gelip çocuk kandırır gibi devretme hikayelerine inanmamızı bekliyorlarsa çok beklerler burdaki birçok üyede gördü ve inanacaklarınıda sanmıyorum. Benim gibi 10'larca mağdur dolandırılmış parası GASP edilmiş insan varken gelip burda iş yapacaklarsa ben zaten böyle bir ortamda bulunmak istemem benide banlamalarını rica edeceğim sonrasında vicdanende o yüzden buradaki çabam davam aslında sadece kendi çıkarlarım yada kendi haklarım için değil birçok r10 üyesinin hakkıdır ve 10'larca 100'lerce insanın davasıdır ben burada kendimi yakma uğruna gelip insanların haklarını savunmaya çalışıyorum eğer bir şekilde ben haksız çıkarsamda canınız sağolsun herkese teşekkür ediyorum...