victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi çok uzun zamandır tanırım, sizinde kandırıldığınızı düşünmek istiyorum.

Markayı vs kendi üzerine alan adam banka bilgisi olarak hala "Tigova Bilişim Anonim Şirketi" kullanmaz, 444host sayfasından silmiş şimdi ama arşivde duruyor hala
https://web.archive.org/web/20241015...nka-bilgileri/

Herşeyi geçtim çatı şirket olarak görünen tigova aş yetkilisi BULUT HELVACIOĞLU

Comnet Yetkiliside TIGOVA AŞ yani BULUT HELVACIOĞLU münferiden yani tek başına tüm yetkiye sahip.

444HOST vergi yada mersis no vs bulamadım, gerçekten öyle bir şirket varmı bilmiyorum. Bahsi geçen tüm şirketler TIGOVA, COMNET, 444HOST hepsi aynı adrese kurulmuş. Bahçelievler kımız sokak no 40.

BULUT HELVACIOĞLU hepsinin sahibi görünüyor, başkasına devrettiyse bir zahmet 444HOST için MERSİS, Vergi veya Ticaret Sicil No paylaşırsanız bakalım yetki devir tarihine arkadaşınız aklansın.
mustafasevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu da ekleyelim

Bu şirketteki yetkisini devretmeyi unutmuşlar bence

Ek :
Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık sizde bişeyleri kanıtlamak için çaba gösteriyorsunuz emek veriyorsunuz ayrıca şunlarıda eklemek istiyorum. COMNET firması patlamaya yakın o kadar şikayet ve THH başvuruları sonrasında MAL kaçırmak için iflas verip icraa davalarıyla problemler yaşamamak için elbette tüm markalarını ve sunucularını kayıtlı herşeyini kaçırmak için çalışmalar başlatıcaktı bu çok olası bir senaryoki öylede olmuş gördüğümüz kadarıyla o kendini çok akıllı sanan "Bulut Helvacıoğlu" kimseye günahını vermez tutup al biraderim sende yürü vereyim sana hosting şirketini diyecek bir arkadaş değildir. Bunlar göz boyama hareketlerinden başka bişey değildir. Birkaç post öncesinde farklı bir r10 üyesi arkadaşımızda geçmişte birçok patlayan hosting firmalarını aklamak için hep aynı numaralarla devretme olaylarının hep aynı şekilde devam ettiğini dilede getirmiştir anlatmıştır. İnanmak isteyen arkadaşlar için Elimiz de çok temiz köprü vardır satılıktır bizimle iletişime geçebilir. Ayrıca tutunki COMNET'in yönetim kadrosundan birine devrediyor şirketi çok uzaktan birinede değil. EE o adamda o d0lndırıcı şebekenin bir parçası zaten Sütten çıkmış ak kaşık değilki. Bu adamlar çok NET HIRSIZ ve DOLANDIRICIDIR. R10 içerisinde barınmalarını istemiyoruz. Şu konuda yorumları bir okuyun allah aşkına kaç tane üyenin hakkı mağduriyeti söz konusu böyle adamları neden hala böyle basit numaralar bahanelerle içimizde tutmaya çalışıyoruz... ? Allah rızası için böyle karaktersiz insanları forumdan uzaklaştırarak r10'u böyle insanlardan arındırıp temizleyelim çok bişey istemiyorum senden sadece kendim içinde değil 10'larca r10 üyesinin vicdanı rahatlaması paralarının geri gelmeyeceğini bilseler bile OHHH be diyip böyle karaktersizlere daha fazla imkan verip yanlarına KAR kalmaması için Sen kral bir adamsın bunu bize çok görmeyeceğini biliyoruz sayın @Coşkun Çetin; Bey herkese iyi forumlar dilerim...