Valla hocam yüzlerce mağduriyet varken dediğiniz gibi devretme olaylarına falan karnım tok benim sen binlerce insanı mağdur etmiş bir markanın diğer markasını devir alacaksın iş yapıcaksın bu cinayet işlenmiş bir silahı alıp beline koyup gezmek gibi oluyor Ayrıcada kimse bana bulut ve ulaş'ın arasındaki samimiyetin patron ve işçi ilişkisinden ibaret olduğunu inandıramaz. Bunlar bildiğin ortak ve tüm işleri aynı statude yöneten şahıslar burda cambazlık peşindelerde ben bu olaya başımı koyarım banlanacaksamda banlanayım hiç problem değil. Bazen her şartta koşulda doğru yolda ilerlemek gerekir ne kadar riskli sorunlu olsada...
Not: Popüler kategoride olan "BİR ADALET" konusunun ilk sayfasından r10 üyeleri konumuzu incelemeye gelmeye devam ediyor r10 ADALET'inede gerçekten güveniyorum burdanda söylemek istiyorum...
Aynı şey regnet (tecnoclods) olayında yaşandı, devir ettik dediler, aldık sattık dediler kapandı mevzu (irtibatı ortaya çıkan başka firma için) O yüzden kervan yürüyor bir şekilde.