Konuya hakimim bende açıklayayım izninizle;
444Host un normalde sahibi Bulut Helvacıoğlu. 10 yıldır yanında çalışan personeline burayı veriyor/devrediyor. Personeli devam ediyor markayı vs alıyor kendi üzerine.
yani şöyle izah ediyim örneklendireyim:
Ben 10+ yıldır r10 için çalışıyorum. Coşkun Çetin geldi bana sahibi olduğu burtineti verdi al oğlum sende yürü buradan dedi. Sonra Coşkun Çetin battı.
Olay bundan ibaret. Komplo teorisi yok ortada hocam
Merhabalar,
Şahısların arasındaki olayları detaylarını bilmiyorum da o kısımlada ilgilenmiyorum açıkcası. Bu Comnet ISS'yi birlikte yönettiklerine birlikte yüzlerce insanı mağdur ederek paralarını iade etmeyerek hala farklı markalarla aynı yönetici isimlerin ticaretlerine işlerine devam etmelerini savunacak bir durum olduğunu göstermiyor şuan 444HOST'un aldığı kurumsalPLUS premium ücretinde bile biz r10 halkının birçok mağdur ve dolandırılan insanların hakları dolandırılan paraları mevcuttur. Yönetici ekip kadro aynıyken paravan firmaları farklı olsada biz mağdurları ilgilendirmez herşey ortada görünüyor onların kişisel bireysel olarak aralarındaki cambazlıklar çevirecekleri senaryolar firiforlar bizi alakadar etmez biz mağduriyetimizle kaldık. Ben istanbul'da adam öldüreyim istanbulda suçluyken gideyim ankarada kafama göre rahat rahat gezeyim takılayım aklanayım böyle bir dünya yok bu "Ulaş Atakan Şahin" , "Bulut Helvacıoğlu" ve üst düzey yönetici ekibi bizim zararlarımız mağduriyetlerimiz ve dolandırıldığımız tüm herşeyden sorumludur. Bir suç işleniyorsa bir cinayet işleniyorsa YASA'larda onların yanındaki göz yumanlar yataklık yapanlar koruyup kollayanlar herkes bu suça dahildir ve cezasını çekmek zorundadır söyleyeceklerim bu kadar Taktir yüce r10 halkının ve Yönetimindir. Herkese iyi forumlar dilerim.
Not: Ayrıca bu bahane gibi bir arka çıkmaktır tüm forumlarda şikayet sitelerinde COMNET markasına ait şikayetler mağduriyet başlıkları yer alırken resmi comnet sitesinde 444HOST markası comnet'e ait bir markadır ibaresi hala güncel olarak bulunurken bu şahısları aramızda bulundurmak barındırmak r10'un itibarını zedeleyeceğini düşünüyorum bunu sadece ben değil birçok r10 üyesi düşünecektir. Tüm kanıtları isimleri şahısların aralarındaki ilişkileri iki markanın birbiriyle arasındaki bağlantıları herşey ortada ve birçok üye görüp şahit olmuşken ceza vermemek ve ticaretlerine devam ettirmek doğru bir kararmıdır herkesin düşünmesini rica edeceğim teşekkür ederim.