• 03-03-2020, 11:55:52
    #10
    Ben de böyle bir hareket yapmayı düşünüyorum fakat korkuyorum. Ortam bozuk işsizlik var diyorum. Hayallerimi erteliyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu ama sonunda bende böyle bir hayat düşünüyorum.
  • 03-03-2020, 11:59:03
    #11
    Teşekkür ederim herkese,

    2 yıl İzmir'de okudum, okulu bırakıp başka şehirde Sivas'ta okudum 4 yıl, İzmir'i çok seviyorum. Oğlum okuma yaşına gelince taşınacağım. Eşime İzmir'i göstereceğime söz vermiştim. 2018 de İzmir kitap fuarında ani kararla bilet alıp sürpriz yaptım günü birlik İzmir'e gidip geldik. 500 lira civarı harcadım, ama o 1 güne değerdi.
  • 03-03-2020, 12:01:27
    #12
    Çok güzel. MaşAllah.
  • 03-03-2020, 12:04:01
    #13
    Son 2 yıldır içimden geçenleri anlatmışsınız.
    Tebrikler ve mutluluklar.
  • 03-03-2020, 12:15:13
    #14
    Zoru başarıp toplum baskısından kurtulmak
    helal olsun hocam
  • 03-03-2020, 12:17:32
    #15
    sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de böyle bir hareket yapmayı düşünüyorum fakat korkuyorum. Ortam bozuk işsizlik var diyorum. Hayallerimi erteliyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum doğru mu ama sonunda bende böyle bir hayat düşünüyorum.
    Hayat gerçekten zor. Ben gelirken 1 yılda eşimle biriktirdiğimiz 30k para vardı. 1 yıl hiç çalışmadan gezdik tozduk (bkz. Ayazma şelaleleri) 1 yıl içinde çevre edindim. 3 yıldır kısmi zamanlı çalışıyorum ve ekstra olarak internetten kazanıyorum.

    Ben gelmeden 5 yıl öncesine plan yapmıştım. Adımlarımı ona göre atıyorum.
  • 03-03-2020, 12:25:23
    #16
    Maşallah çok tatlı. Allah uzun sağlıklı mutlu ve güzel bir ömür nasip etsin.
  • 03-03-2020, 12:59:37
    #17
    Merhaba hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim. Fakat mesajınızda bazı çelişki ve mantık hatası görüyorum:
    örnek: bu nasıl oluyor?
    Alıntı
    2011 yılında evlendim. Eşime bir sözüm vardı.
    Evlenmeden önce ilköğretim mezunu olan eşim ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirdi. Söz verdim evlenince üniversiteye göndermeye. Evlendik, 6 ay sonra üniversiteye başladı.
    - 2011 yılında evlendiniz. evlenmeden önce eşiniz ilkokul mezunu imiş(!)
    siz evlendikten 6 ay sonra üniye başlamış(!)
    ozaman eşiniz evlenmeden önce ort ve liseyi kendi dışardan bitirmiş oluyor?

    - Ailenize ev ve jeep yapma gayretiniz gerçekten takdire şayan.
    Fakat konularınıza baktıgımda düşük bütçeli site satışı ve makale yazılır gibi konular goruyorum. Sakıncası yoksa, Gerçek manada ne iş yapıyorsunuz acaba?

    -
    Alıntı
    Evime yakın kümesim var, 1 keçi, 7 tavuk, 2 hindi 1 köpeğim var.
    Çanakkalede şuan çalışmadığınızı, bunun yerine ailenize zaman ayırdıgınızı ve hobi amaçlı hayvan beslediğinizi görüyorum. Bunları yapabilmek için sermaye gerekmektedir. Sanırım birikmiş bir paranız veya düzenli gelir getiren bir icar'ınız mevcut?


    Başarılarınızın devamının temennisini dilerim.
  • 03-03-2020, 13:15:47
    #18
    Maşallah hocam size. Allah gönlüne göre versin inşallah