Hertürlü Jquery-PHP İşleri Yapılır - Bot: 10 TL
182
●10.196
- 25-01-2016, 23:36:17uzun zamandır iş yaptırdığım güvenilir, hızlı pratik ve işinin erbabı bir arkadaş ve r10'dan uzaklaştırılmasınada çok üzüldüm.
- 27-01-2016, 20:09:00İftira atmaya utanmıyormusun konuyu moderatör arkadaşlara report ettim. Hesapları incelesinler.Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
24-01-2016, 23:05:55 de Youtube api güncellemesi için konu açtım konu linki: https://www.r10.net/is-verenler/15572...tirilacak.html
25-01-2016, 00:28 de @HakkiMaden; pm gönderdi
"Youtube api konusunda bu arkadaş tecrübeli bi görüşün isterseniz Skype: pardoncoder"

Skype aracılığı ile ekledim sitemin güncellemesini yaptı bir başka sitemde de sıkıntı vardı onuda halletti.
Ödemeyi Cepbank istedi bende cepbank olmadığı için komisyon ile bir başkasına gönderdeceğini söyledi.
Buyur buda yaptığım ödeme dekontları


Bundan sonra bir daha birileri hakkında yazarken dikkat edersin umarım - 27-01-2016, 20:45:20Bizde 8 yıldır üyeyiz ama post kasmak için yorum atmadık. Nerden nereye atlanıyor anlamadım gitti.
Adam multi , adam hırsız , adam düzenbaz , adam şöyle adam böyle adam şu adam bu adam yorum fake adam cort adam tırt adam iyi güzel kötü saçma.
İşi yapan yapmış , yapmayan yapmamış r10 mod gelmiş gerekeni yapmış neyin nesi olduğu çıkmış vs. Ben r10 banı olduğu halde 3 iş verdim ve sorunsuz gerçekleşti. Çalacaksada bu adam çalsın işi yapacaz diyip ortalıkta olmayan ama multide olmayan çok adam tanıdık. Ben sadece php işine bakarım diyip 2 bin lira alanıda gördük hocam canın sagolsun diyip css html olayına bakan bu adamıda gördük.
Dalganıza bakın birazcık herkes kendi önünden yesin.
Yazmayacaktım ama yıkıcı değil yapıcı olun
8 yılın hatrına...
Eski r10 yönetimi sorun yaratırken de bu kadar konuştunuz mu ?
Eyvallah... - 27-01-2016, 23:31:59Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMaNaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülepost kasma peşindeymişimUnixCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adama gülerler
sen iş verdim harika mükemmel demişsin ama bak üstteki insanlar mağdur olanıda var sıkıntı çekeni de. Unutma 100 tane iş yapsan da SİNEK MİDE BULANDIRIR.
Kimsenin günahını alma peşinde değilim arkadaşa asla iftira atmada. Konuda yazılanlar zıt olduğu için dikkatimi çekti ve yorum yaptım. Bunda şaşıracak veya itiraz edecek bir durum yok. Yapıcı olacağım derken 1 kişinin hakkı yenilirse webali senin gibiler boynuna bilesin..!!!
Eğerki siz dolandırılsaydınız ciyak ciyak ötüyodunuz Nerde devlet nerde millet nerde modlar diye. Mod arkadaş iş yapmasa direk kabak gibi multi üyelikle konu çeviriyor derim yalan yok. Çoğu kişide bunu der. Bir kısım serzeniş de bulunurken bir kısmın ısrarla post atması ve benzer postlar atması düşündürücü hemde adam banlı iken ve adamı ısrarla savunarak. Ayrıca attığınız yorumla karakterinizi de ortaya açıkca koymuşsunuz zaten. Çalacaksa bu çalsın?
Ayrıca neyin kafasını yaşıyosunuz yok eski yönetim yok sorun yaratırken vs cümleler
- 28-01-2016, 01:39:07Üyeliği durduruldumetinblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşı ne savunma peşindeyim nede başka bir şey. Moderatörlerin işine de karışmıyorum başka birşeyden multi hesap demiş olabilir o kısmını bilmiyorum illa ki bir sebebi vardır doğru veya yanlış. Birini yönlendirmek ne zamandır multi hesaba giriyor ? Ben şahsi fikirlerim doğrultusunda ve yardımcı olmak adına mesaj atıyorum. 2 arkadaş sorun yaşamış olabilir fakat buna karşılık arkadaş banlı olduğu için savunmamasını yapamamış. Bu da demek oluyor ki insanları dinlemeden çamur atmamak gerekiyor. Kaldı ki 20 sayfa mesaj atılmış sadece 2 kişi memnuniyetsiz kalmış. Ve hadi diyelim sizlerin dediği gibi bu arkadaş *********** peki kabul nasıl olur da 20 sayfa mesajın hepsini multi üyelikle atacak acaba sorarım size ?
İncelesinler elhamdülillah sıkıntı çıkaracak hiçbir durum yok. Ne demiş şair Kime iyilik yaptıysan, ondan koru kendini. (M.A.Ersoy) - 28-01-2016, 02:17:48Multi olduğunu nasıl anladınız lütfen özel mesajla kanıtlarınızı gönderin.Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



8 yılın hatrına...
adama gülerler 