Sektörde bulundugumuz süreç içerisinde herkesin bu gibi durumlar başına gelebilecek şeylerdir. Aslında Site üzerinde canlı Destek sistemi bence günümüzde önemli birşeydir.Bunu büyük firmalar (natro,markum,isimtescil v.b) Firmalar pek saglamıyorlar, nedenleri ise belli müşteri ile bire bir muhatap olmak istemiyorlar, istememektede bir nevi haklılar örnegi yukarıda arkadaşın paylaşdıgı ekran görüntüleri gibi örnekler ortaya çıkacakdır.
Şuan şikayetvar üzerinde bizim adımızada açılmış bir şikayet var. İllaki bugun benim veya bir başkasının sektör ne olursa olsun SAMSUNG, IPHONE ve bunun gibi Dünya devi firmalar hakkında bile şikayet açan insanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz

bize açılan şikayetin içeriği ise çok garip bir durum, 40 TL'ye 10-20 Site barındırma hakkı olan reseller satın alan kişi 4-5 Ay sonra geri iadesini istiyor. Spam mail gönderen bu arkadaş tarafımızca 3 kere uyarıldı ve hesabı bu 3. uyarı durumunda askıya alındı. Alt yapıda bulunan binlerce müşterinin hakkına girerek spam mail kasıp Hesabı askıya alınınca 5 ay sonra Geri iade isteyen bir zihniyetle karşı karşıya kaldık ve bugun google üzerinde şikayetvar platformunda adımıza açılmış konu hala durmakda ve google üzerinden gelen müşterileri etkilemekte. Gereken cevabı şikayetvar yöneticilerine bildirmemize ragmen konu hala durmaktadır, Madem böyle durumları ortaya çıkartacak bir site açan zihniyet ŞİKAYETVAR sitesi geri bildirimlerde bu işlemlere nedne önem vermiyor oda işin ayrı bi Rezilliğidir.
İşin özü ve kısası Ülkemizde Herkes birbirinin kuyusunu kazmak için uğraşmaktan vazgeçse belki böyle durumlar ortaya çıkmayacakdır, ayrıca Hosting sektöründe herzaman Takıldıgım noktada fiyatlar konusudur, mecbur kalıp fiyatları aşağı çekmek zorunda kalan biz firmalar fiyatları bu duruma düşürenler yüzünden Saçma sapan taleplerle karşı karşıya kalarak MAGDUR Duruma düşürülmekten bıkmış usanmış durumda oldugumuzun bilincindeyim, Benim fikrime burada bulunan bir çok firma sahibide katılacagınıda düşünüyorum. her ne olursa olsun karşıda bulunan müşterinin ne kadar uslubu yanlış olsa dahi onun seviyesinde bir uslup sergilemekte Gereksiz ve yersiz kalacak, Biz firmaların kurumsal kimligini zedeleyecektir.
Saygılar.