Arkadaşlar kimse küfür etmek istemez ancak karşınızdaki insan gerçekten karektersiz ve kendini bilmezse bu size ana avrat soy sop küfür ediyorsa ben bu adama siz haklısınız beyfendi diyemem. Biz her zaman kişilere samimiyetle yaklaşırız kişiler ne kadarda bizi tanımasa'da ve bize ne kadar ters davranırsa davransın bizim müşteriye gösterdiğimiz çerçeve her zaman seviyeli ve dürüstlükten geçer. Ki bu hemen hemen tüm firmalarda böyledir. Ancak dediğim gibi adam bana küfür ediyorsa o adamla bir daha görüşmemek ve muhaddaba almamak için elimden gelen her şeyi yapar bana ulaşmasını engellerim.

Ancak gel gelelim müşteri ne söylerse haklıdır kelimesine. Örnekler verilmiş denmişki siz bir şirketi arıyor nasıl müşteri temsilcisi sizi anlayışla karşılıyor ve hatta siz ona ana avrat soy sop küfretsenizde o size ses çıkartmıyor müşteri ne söylese haklıdır politikasına giriyor demiş arkadaşlarımızın bir çoğu. Arkadaşlar bir vodafon'un bir türkcell'in bir farklı firmanın sahibine o an ona küfür etmiyorsunuz. Sizin küfürlerinizi çeken asgari ücretle çalışan elamanlardır genellikle bir vodafonun yada herhangi bi bir büyük şirketlerin sahibine direk telefonda küfredin bakalım sizi müşteri ne derse haklısın politikasına sokacakmı ? Bence diyeceği şu bunu blacklist'e alın hizmetlerimizin hiçbirinden de faydalanmasın diyecektir. Yani sizi kapı dışarı edecek ve emin olun onlar bizden daha avantajlı düşüncem şuki bence oda size küfredecektir.