Müşterinin hakareti üzerine firmanın NE KADAR BOŞ İNSANSINIZ demesinin yanlış olduğunu düşünmek bir o kadar BOŞ bir düşüncedir.
Bu bakış acısından cıkın artık. O dediginiz cok eskilerde saygı ve sevginin cok üst seviyeler de olduğu insana ve insanlığa muazzam değer verildiği zamanlardaydı.
Pazarlayan ve Alıcının karşılıklı SAYGI içinde olmadığı bir nesilde olduğumuzdan 1,2 kişinin haddini aşıp küfür,hakaret etmesine göz yummak, ilerde bu tür insanların daha'da türeyeceği anlamına
gelir.
Neden kimse müşterinin konuşması üzerine haksiz firma hakaretten dava acar demiyorda. Firmanın lafına niye herkez müşteri firmaya dava acabilir haklıdır diyorlar!
Bu düşünce olduğu süreçde zaten firma hep haksız oluyor ve Acılan davalarda hep önemsenmeyerek incelenmeden neticesiz sonuçlanıyor.