1- cebime ortakmısın ? Sanane kaç müşterim varsa konu ile ne alakası var
2- musteriyi kocarım kufur ederse Terslerimde
3- Bizim Sektorumuz Farklı Siteye girdiysen Anlamışsındır diyecem ama küfür eden adamla aynı zihniyetde olan biri bizi anlayacagını sanmıyorum Sizede başka cevap vermiyorum Müşteri Sayısını Ogrenmek istiyorsan bir ara hatırlatda muhasebeye bildirelim giriş çıkışlarıo dekont yapıp size yollasın.
Sizinle aynı seviyeye inemeyeceğim. Kusura bakmayın cevap vermediğim için.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:05:19 -->-> Daha önceki mesaj 20:04:25 --
Hocam boş insan demek hakaret mi ?
He tamam hakaret sana gelip bu şekilde bir üslub ile konuşan bir insan kalkıp bunun için dava açabilir mi ?
Diyelim açtı o davayı, gerekli loglar gösterilir ve kendi yazdıklarıyla karşı tarafın yazdıkları karşılaştırılır oradaki kullandığı a.... gibi olan kelime de bana küfürdür bende aynı hakkımı kullanabilirim.
Yani bu davadan bişey çıkmaz, tabi bu bence dediğim kısım hukuki konularda arkadaşlar ve belki siz bile daha bilgilisinizdir.
Sizde hakkınızı kullanabilirsiniz ben size haksızsınız demedim aslında, sadece müşteri memnuniyeti önemli ve firmanızı kötülemeye çalışan bir çok firma çıkabilir ve bu yüzden batabilirsiniz. Sadece hatırlatmak istedim.