Ment adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kalite şart ! VDS.TC
68
●2.872
- 12-04-2015, 00:51:03Doğrudur da ben ödemelerimi unatacak kadar sorumsuz, kendi suçumu başkasına yıkacak kadar da kişiliksiz değilim. Lütfen yanlış anlamayın kimseye laf çarptığım yok. Üsluba gelince de kusura bakmayın ama görünen köy kılavuz istemiyor, 7 sayfadır boş muhabbet yapıyoruz tüm üyeler olarak. Bu muhalefeti iş veya okul hayatımızda yapsak şimdi ne bu konu açılmış olurdu ne de her canı sıkılan bi yerlerden çamur atmaya çalışırdı.
- 12-04-2015, 21:16:28Ekleme yapmak istedim.SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru anlamışınız.
Msjda yazdığınız gibi makine süresi bittiği dakika silindi
Yani 00.01 de.
Firma +1 günü 1 dakika olarak sayıyor sanırım
- 12-04-2015, 23:56:24eminim ki sayenizde firmanın prosedürlerinde değişiklik ve esneklik olacaktır.gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aksi halde, 1 dakika geçince veri silmek uzun vadede, firmayı sektörden koparacak problemler yaratacaktır. - 13-04-2015, 00:08:51Tabi mevcut müşterilerimizin haber vermeleri durumunda zaten epey esneklik sağlıyorduk, bu konu açıldıktan sonra da mevcut fatura tarihi yaklaşan ve biten müşterilerimize de yapıcı davranıyoruz.SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İnsanlık hali unutan, ödeyemeyen olabilir. Ek olarak fatura günü gelmeden önceki gün telefon ile haber verip, ödeme yapılması gereken gün de otomatik sms gönderiyor ve ancak ödeme günü geçtikten sonraki gün silme işlemi yapma kararı aldık. Ek olarak ;
Bu madde baz alınarak yine ticket gönderilmesi durumunda müşterilerimiz ödeme konusunda hiçbir şekilde firmamız tarafından mağduriyete uğratılmayacaktır.Alıntı - 09-05-2015, 15:57:31İki taraf arasında yapılan sözleşmede, sözleşme tarihinden sonra sözleşme içeriğinde hiç bir değişiklik yapılamaz. Temel bir kuraldır herkes bilir. Yani firmanın sözleşme sayfasında yaptığı değişiklik yeni müşterilerini kapsar.
Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Sözleşmedeki bu madde gereğince firma 3 gün sonunda hizmeti kalıcı olarak siler. Yani 72 saat dolmadan 1 saniye önce bile silemez. Müşteri, firma vermese bile bu 3 gün boyunca yedekleri, firmanın sağladığı bir panel ile alabilmelidir. Firma hizmeti kökten sildiğinden burada müşteri bu 3 günlük yedek alma imkanından mahrum kalmış görünüyor.
Ve müşteri bu 3 gün içerisinde parasını yatırdıysa sağlayıcı hizmet vermeye devam etmek zorundadır. Ki müşteri gece eft geçmiş ve banka kayıtlarında da bu mevcut olduğundan ispat edebilir.
VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Evet, firma sözleşme gereği yedekleri verme sorumluluğu bulunmamaktadır fakat sözleşmenin 2.maddesi gereği de 3 gün boyunca hizmeti silemez ve müşteri parasını yatırması durumunda hizmeti sağlamaya devam etmek zorundadır. Ve bu 3 gün içerisinde müşteriye kendi yedeklerini alabilme hakkını vermek zorundadır. (bakın firma verir demiyorum ama müşteriye de yedek alma imkanını vermek zorunda diyorum)
Mağdur olan müşterinin yerinde olsaydım, gerekli bütün kanıt ve evraklarımı toplayarak maddi tazminat davası açar ve büyük olasılıkla da kazanırdım. Bir de hakimler tüketici tarafından bakarak kanunları yorumlayabiliyor.
Firmalar yazdıkları sözleşmeleri gerçekten acamice yazıyor. Müşterinin size bu durum sonunda hakaret etmesi küfür etmesi v.s. ayrı bir konu olmakla birlikte mağduriyetten sonra yaşanılan bu hakaretlerin bu davayı bağlayacağını pek sanmıyorum.
Tarafsız yorumlarımdır iyi günler. - 09-05-2015, 19:45:59Üyeliği durdurulduHocam olay 13 Nisan'da firma cevap vermiş ve sonlanmış, daha neyi uzatıyorsunuz anlayamadım?islambul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
