İki taraf arasında yapılan sözleşmede, sözleşme tarihinden sonra sözleşme içeriğinde hiç bir değişiklik yapılamaz. Temel bir kuraldır herkes bilir. Yani firmanın sözleşme sayfasında yaptığı değişiklik yeni müşterilerini kapsar.
Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Sözleşmedeki bu madde gereğince firma 3 gün sonunda hizmeti kalıcı olarak siler. Yani 72 saat dolmadan 1 saniye önce bile silemez. Müşteri, firma vermese bile bu 3 gün boyunca yedekleri, firmanın sağladığı bir panel ile alabilmelidir. Firma hizmeti kökten sildiğinden burada müşteri bu 3 günlük yedek alma imkanından mahrum kalmış görünüyor.
Ve müşteri bu 3 gün içerisinde parasını yatırdıysa sağlayıcı hizmet vermeye devam etmek zorundadır. Ki müşteri gece eft geçmiş ve banka kayıtlarında da bu mevcut olduğundan ispat edebilir.
VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Evet, firma sözleşme gereği yedekleri verme sorumluluğu bulunmamaktadır fakat sözleşmenin 2.maddesi gereği de 3 gün boyunca hizmeti silemez ve müşteri parasını yatırması durumunda hizmeti sağlamaya devam etmek zorundadır. Ve bu 3 gün içerisinde müşteriye kendi yedeklerini alabilme hakkını vermek zorundadır. (bakın firma verir demiyorum ama müşteriye de yedek alma imkanını vermek zorunda diyorum)
Mağdur olan müşterinin yerinde olsaydım, gerekli bütün kanıt ve evraklarımı toplayarak maddi tazminat davası açar ve büyük olasılıkla da kazanırdım. Bir de hakimler tüketici tarafından bakarak kanunları yorumlayabiliyor.
Firmalar yazdıkları sözleşmeleri gerçekten acamice yazıyor. Müşterinin size bu durum sonunda hakaret etmesi küfür etmesi v.s. ayrı bir konu olmakla birlikte mağduriyetten sonra yaşanılan bu hakaretlerin bu davayı bağlayacağını pek sanmıyorum.
Tarafsız yorumlarımdır iyi günler.