Yaklaşık 3 aydır linedatacenter'dan hizmet almaktaydım ancak firma yetkilisi ile yaşadığım akıllara zarar bir olay yüzünden ters düştük önce benimle çalışmak istemediklerini ve birdahaki ay ürünlerini kullandirmicaklarını belirttiler. Bende r10 girip yeni bir firma buldum sitemi taşıttırdım. Daha sonra linedatacenter iademi istedim beyfendiler forumda linedatacenter hakkında yorumlarımı silmemi istedi eğer düzeltme yapmaz isem beni modlara şikayet edeceği tehdidinde bulundu.
Yukardaki bu kısa öyküden sonra, sizlere yaşadığım olay hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. Üç aydır linedatacenter hizmetini kullandımı sözyledim arkadaş diğer hostçu arkadaşlar gibi, çok nazik ve akıcı bir yaklaşımla işi benden aldı. Sitemi taşıdı, htacess yaptı. Daha sonraki dönemler ise pek çok sorun ile karşı karşıya kaldık. Nelerdi bu sorunlar; sitede yaşanan donmalar, belli saat aralıklarında yaşanan siteye girilemeyiş ve hatta bir gün komple site kapalı kaldı.
Her şeye rağmen müşteri olarak daha iyisini bulamayacağımız için linedatacenter terketmekten yana tavır almadım. Şans vermek her zaman önemlidir. Tüm bu donma ve aksaklıklara rağmen ödememi gününden önce yaptım. Keşke yapmaz olaydım gününden önce ödeme.
linedatacenter ile galiba bir yada iki ödemeyi paypal üzerinden manuel yaptım. Daha sonra linedatacenter bana otomatik ödeme oluşturduğunu gördüm. İyi dedim bu alaman firmaları gibi parayı günü gelince çeker sonra bende işime bakarım. Otomatik ödemeler konusunda mükerer ödemelerin önüne geçmek için ben sanal kart kullanan bir müşteriyim. Bana gelen ödeme maili ile ödemeyi ayın şubat 17 yaptım size paypal ödeme emrini göstereyim
Resimde göreceğiniz gibi 17.02.2014 tarihinde ödemeyi yaptım altta paypal dekontlarım bulunmakta linedatacenter kesinlikle ben ödeme emri oluşturmadım demesine karşılık bakın makbuzda tüm bilgiler yer almaktadır.



Ayrıca bankamın bana yollamış olduğu bilgilendirme mesajımıda aşağıda sunmak istiyorum.

Ayrıca bana otomatik ödeme oluşturmadığını söyleyen linedatacenter otomatik paypal ödemesi oluşturduğuna dair paypal kanıtınıda yayınlamak istiyorum.

Buna rağmen olay devam etmekte tarih tarih sizlere belgelerle aktarmak istiyorum.
12.02.2014 tarihinde linedatacenter bana fatura oluşturmuş. kanıtı aşağıdadır.

linedatacenter daha sonra ayın 16'da yani 16.02.2014 bana fatura ödemesi için uyarı maili atmış kanıtı aşağıdadır.

linedatacenter daha sonra benim 17.02.2014 tarihinde ödemiş olduğum ödemeyi algılamayıp ayın 19 da yani 19.02.2014 tarihinde otomatik ödeme almak istemiş ancak bankam bu otomatik ödemeyi engellediğine dair mail atmış kanıtıda şadadır. Hem 17.02.2014 tarihinde ödeme aldığı halde iki gün sonra tekrar ödeme almak istemesini görüyorsunuz ancak neyseki banka bunu engelliyor. Yani linedatacenter aynı ay içinde iki kere ödeme almaya çalışmış olacaktı.

Ayın 24 de yani 24.02.2014 tarihinde bana tekrar linedatacenter mail atmış hizmetiniz askıya alınmıştır diye mail aşadadır.

Ben o gün 24.02.2014 tarihinde gün içinde cep telefonumdan siteme girmeye çalışırken siteye ulaşılamadını gördüm. Galiba teknik arıza olabilir düşüncesindeydim ancak akşam işten eve gidince olayın başka bişi oldu ortaya çıktı. Linedatacenter aradım. Görevli arkadaş çıktı r10.net görevlimi yoksa başkasımı bilmiyorum ısrarla ödememi yapmadımı söylüyordu. İşte yedeğinizi alın gi
din şeklinde konuştu. Daha sonra mailleri kontrol edince yanıldını düşündüm ve tekrar aradım bu sefer ikna olmuştu. Hizmeti açtını bidaki ay otomatik ödemeyi kaldırmamı söyledi. İşte otomasyon sistemleri galiba arızalıymış. Bu nedenle bir türlü otomatik para alamıyolarmış falan diye geçiştirdi. Sonuçta 17,00 tl lik bir müşteriyim. Pek ciddiye almöaya gerek duymadı anlaşılan.
Ben daha sonraki günlerde tamamiyle farazi ve firma ismi vermeden bir konu açtım burda linedatacenter ismi geçen hiç bir cümle kurmadım. Konuyu ortaya attım. Sonuçta yaşadığım sorun bir yer sağlayıcı tarafından yaşanmış. Paramı ödediğim halde kendimi kanıtlamam için uğraşmam gerektiği. Ödemesini bir hafta önce yaptığım hizmetimi sorgusuz sualsiz tenezülsüz kapattığı için sekterün geneli anlamında forumda bir yorum yaptım. Tabiki linedatacenter bundan alınmış. Doğal olarak alınacaktır. Bu hatayı ben değil linedatacenter yaptı. Müşteriyi başından savmak çok basit.
Olaylar daha sonra reportlanmak ve tabiki modlara şikayete kadar gitti. Arkadaş firmaları hakkında yorum yapmamamı yoksa modlara söylemekle tehdit edeceği yönünde sürekli mesajlar atmaktadır. Eğer müşterinizi mağdur edip sonra forum modlarının arkasına sığınamak biraz kaçak güreşçi davranışı anlamlandırmıyormu.
Linedatacenter bana söylediği otomatik ödemeleri onlara bildirmem yönünde. Ancak pek çok firmadan hala ürün alan birisiyim alaman fransız datacenter makinalar almaktayım otomatik ödemem geldiğinde ödememi alır sonrada bana ticket aç bildir demezler. Eğer siz işinizi doğru yapamıyorsanız eleştirilmeye geldiği zamanda alınmamamanız gerekir. Eğer işinizi ciddiye almıyorsanız o zamanda bu işi yapmamanız gerekiyor. Bakın ben madur oldum ve benim geri iademi hala yapmadınız. Bu ay zarar ettim. Ancak müşterilerinize verdiğiniz değeri burdan tüm kullanıcılar görmüş oldu. Bir ödemesini bile takip etmekte aciz bir firma izlemini vermektesiniz. Lütfen beni modlarla tehdit etmeyin. r10.net modları objektif ve adil oldukları inancındayım.
Kanıtlara devam ediyorum ödemesini linedatacenter takip edemiceni söylüyor ilk defa ödemesini takip edemeyen bir firma ile karşı karşıya kaldım cahilim maruz görün beni

İademin yapılması için hala tehdit edilmeye devam ediyorum bakın kanıtı burda
