Şimdi olayı otomasyon sistemine yükleyip işin içinden çıkamazmısınız.
1) Linedatacenter muhasebesi yokmu varmı ?
2) Paypal hesabınızı kontrol edemiyormusunuz?
3) Tenezzül edip bu müşterim para yollamışmı yollamamışmı bir bakma ihtiyacı neden duymadınız?
4) Ödeme ayın 17.02.2014 yapılmış siteyi 24.02.2014 kapatmışsınız. İşiniz yer sağlayıcılığı olan bir firma iseniz bir haftalık süre zarfında ne yaptınız beyfendi. Hizmeti durdurmak yerine insanları mağdur etmek yerine bakamadınızmı banka hesaplarınıza paranız geldimi gelmedimi?
5) Ayın 19.02.2014 neden tekrar ödeme çekme ihtiyacı duydunuz.Burasını açıklamadınız. Eğer otomasyonda suç olsa 19.02.2014 otomatik ödeme çekmek için paypalıma baş vurmazdı.Allahtan mükerer ödeme olmadı malum sanal kart para olmadı için. Eğer para olsaydı onuda alacakmıydınız?
Ayrıca "laga luga" tarzı mahalle ağzıyla konuşmayın. Ben sizin stres topunuz yada canınız isteyince kötü davranabileceğiniz birisi değilim. Ben belgelerimle her şeyi açıkça ortaya koymuşken suçu hala otomasyona atıyorsunuz. Açıkça bariz bir şekilde işinizi takip etmediğiniz ortaya çıkıyor. Eğer müşterinize saygı duyan bir firma olsanız bir hafta süre zarfında paypal.com.tr girip size gelen ödemeleri görürdünüz. Ayrıca paypalınızın bağlı olduğu mail adresinede otomasyon sisteminiz bozukta olsa mail gelmekte. Hani r10 net gelen mesajlara bakamıyorsunuz. r10.net mail sistemi çalışmıyor. Beyfendi kendi mail sisteminizdemi çalışmıyor.
Allahaşıkına hala beni modlarla tehdit etmeyin lütfen. Modlar burda müşterilerinizi zor duruma düşürdükten sonra ağızlarını kapaması için banlatmak için kullandınız araçlarmıdır modlar r10.net moderatorlerinin görevi sizin yaşatmış olduğunuz sorun yüzünden hakkını arayan müşterinin çenesini kapattırma görevinimi yaptırmaya çalışıyorsunuz.
Sanmıyorumki r10.net modlarımız bu durum karşısında hakını arayan müşteriyi cezalandırsın.
Lütfen karşılıklı cevap seviyenizi düşürmeyin. Beni rencide edip küfür etmemi sağlayamazsınız.