Şu anda bilinen sorun şu: paket yükseltme/düşürme siparişinde faturaya yönlendiremiyor invalid redirect hatası veriyor. WHMCS'ye bildirdim bekliyorum. Herkeste yaşanan bir sorun.

Toplu mail gönderme sistemi çalışmıyor. Yani bir custom field seçip gönderim deneyince çalışmıyor. Ekimden beri olan bir hata, hala düzeltmediler. Herkeste yaşanan bir sorun.

Bir faturaya ödeme eklerken bazen hata çıkıyor(smarty compile vs... şeklinde) ve ödeme 2 kere eklenmiş oluyor.

Tema dosyalarında smarty'nin lower fonksiyonunu kullandıysanız bu tpl dosyası lower kodu silinene kadar düzgün çalışmayacak ve sayfa yüklenmeyecektir.

PDF faturalarda TR karakterler güncellemeden sonra bozulacak. Birtek buna çözüm bulabildim şu ana kadar.

5.3.3 güncellemesi sonrasında ödeme yönteminizde "convert for processing" kullanıyorsanız(ör. USD satış yapıp TL para çekmek için bu ayar yapıldıysa) bu da düzgün çalışmayı kesecektir. Neyse ki bunu acil olarak değerlendirip bir hotfix yayınladılar.

Bunlar dışında, çeşitli kişilerin yaşadığı çeşitli sorunlar var. WHMCS'nin çoğu fonksiyonunun çalışmayı durdurduğu vakalar var. Neye göre kime göre bilmiyoruz.

WHMCS bildirilen hatalara çok geç dönüş yapıyor. Bu convert for processing haricinde bir hotfix de çıkarmadılar, herşeye bir case numarası verip sonraki güncellemelerde düzelir changelog takip edin diyorlar.

Ürettikleri dahiyane çözüm ise dillere destan. Güncelleme öncesi aldığınız yedeği geri yükleyin diyorlar. Buna cevap versem buradan da banlanırım whmcs'de hizmeti keser muhtemelen. O yüzden sakin şekilde şunu söyleyeyim, güncelleme sonrasındaki onca ödeme-sipariş-ticket ne olacak? Downgrade yapılmıyor diye kendileri söylüyor.

Dolayısıyla benim önerim asla güncellememeniz.

Hatta yeni kurup sektöre girecek kişilere önerim WHMCS kullanmamanız, gidin ücretsiz vizra kullanın WHMCS'nin şu anki halinden daha iyi.