• 31-12-2007, 11:57:00
    #1
    bir webmaster olarak bende sizler gibi sitemde adsense kullanıyorum . ve bu hizmeti sunan adwords un yanıltıcı reklam yayınlatması ( reklamlarda site adresine gerçek url yerien sahte url yazdırılması hizmeti ) hoşuma gitmediği için adwordsu rütk'e ve sikayetvar.com'a şikayette bulundum .
    yanıltıcı reklam verilmesini şahsen istemiyorum .

    Tüm adwords-adsense ve site kullanıcılarının bilgilerine . . .
  • 31-12-2007, 12:02:02
    #2
    Üyeliği durduruldu
    rtük (radyo televizyon üst kurulu) ilgilenir mi ? şikayetvar'a şikayet etmişin adworsun umrunda mı ?
  • 31-12-2007, 12:28:28
    #3
    My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rtük (radyo televizyon üst kurulu) ilgilenir mi ? şikayetvar'a şikayet etmişin adworsun umrunda mı ?

    sonuçda reklam hizmetlerinin denetleyicisi rtuk .
    sikayetvar.com 'a üye olan firmalar yapılan başvuruları dikkate alıyorlar .
    sonucda google da bizim ülkemizde hizmet veriyorsa bazı şeylere uyması gerek ben rtuk den biraz umutluyum . bakalım sonuç ne olucak
  • 31-12-2007, 12:34:07
    #4
    Üyeliği durduruldu
    bence 0 umut bağlama google internet içinde dev zaten şikayetvar gibi bi kurumu kim takar ? sen google olsan takarmısın ?
  • 31-12-2007, 12:37:08
    #5
    Bence TMSF'ye şikayet et, el koysunlar.

    Şaka bir yana RTÜK sadece Radyo ve Televizyonlardaki reklamlara karışabilir.
    Bir yere şikayet etmen gerekiyorsa Reklam Özdenetim Kurulu diye bir yer var, oraya bildirebilirsin.
  • 31-12-2007, 12:39:00
    #6
    tüketici koruma derneğinede şikayette bulundum

    ben sesimi yükseltiyorum .
    artık gerisi başvuruda bulundugum yerlerin ve başvuru muhatabının bileceği birşey
  • 31-12-2007, 18:15:54
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bir bakıyorsun adsense reklamlarına erişim engelleniyormuş
    bütün reklamlarda mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyormuş :P
  • 31-12-2007, 18:28:59
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    rtük (radyo televizyon üst kurulu) ilgilenir mi ? şikayetvar'a şikayet etmişin adworsun umrunda mı ?

    Biz türk webmasterlarının boş vakti çok. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Nerd enasıl boş işler müdürlüğü yapılır bize soracaksın.

    Şikayet edilen mevkiiye bak: Radyo ve Televizyon Üst Kurulu
    Diğeride: Sıradan bir vatandağın veya şirketin açtığı e-ticaret üzerine kurulu bir site. Sikayetvar.com...

    Abi şuan gülüyorum. Yani bu kadar olur anca. Sabah bir bakmışız AdWords'a Hoş Geldiniz yazdığımızda karşımızda kocaman bir yazı. Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

    Bizler böyleyiz işte. Hiç bir zaman elimizdekilerin kıymetini bilmeyiz. Kazanç sağladığımız yerin gelişimine yardımcı olacağımıza böyle cahilce saçma sapan yerlere boş boş gambazlarız. Sonrada çok iyi bi halt etmişiz gibi gelir forumlarda "Hehe. Adwords'u şikayet ettim. Evet evet ben yaptım " deriz.

    Yazık.....
  • 31-12-2007, 18:58:43
    #9
    sonucu bende merak edıyorum ılgılenecekleri sanmıyorum ama genede bi merak yani