youtube açılırmı?
28
●1.886
- 01-07-2008, 11:29:56opendns ile
http://youtube.com adresinden giriş yapabiliyorum.. www siz..
tam açılması da bulur 3-4 haftayı - 01-07-2008, 16:16:55Youtube önce dns ve ip'den engelliydi ama ne hikmetse şu 2 haftadır dns ve ip'den erişim açık.
Yani youtube'a muhtaç olan büyük başlar youtube'u dns ve ip'den erişime açtılar ki böylelikle onlar ve isteyen herkes kolay bir şekilde erişim sağlayabilsin.
Türkiye'nin interneti bilinçsiz,dengesiz,özgürlük,rekabet nedir bilmeyen insanların elinde ve bu güçler istedikleri her şeyi yapıyor , yaptırıyorlar.
Bu olayı bazıları bildiklerini sanıyor,bazıları bilmezden geliyor,bazıları'da gerçekden bilmiyor.
Söylenecek çok şey var ama takan kim? bu yasa oldukça daha neler olur. - 01-07-2008, 19:55:37youtube'yi farklı kılan çeşitli videoların olmasıdır. Atıyorum diger video sitelerine günde 100 video yükleniyorsa youtubeye 200 yükleniyordur. Bir şarkıcıya ait 1 şarkıyı dinlerken diger şarkılarıda altında gorebiliyorum ve bu beni youtubeye çekiyor. Dizi sitelerinin sahipleri falan hep youtubeye kullandıklarından yuotube zorunlu ihtiyaç durumuna geldi. Kapanmasında Ata'mıza hakaretle falan yada siyasilerle alakası yok. ttnet interneti tekelleştirmeye çalışıyor, mp3 sitesi açıyor video sitesi açıyor onlara giden bize gelsin diyor ve binbir bahaneyle kapatabiliyorlar siteyi.
- 01-07-2008, 20:23:55Açılsa da açılmasa da herkes bir yolunu bulmuş giriyor zaten.
Şuan dns ve ip çalışıyor diye biliyorum yani kapatılma göstermelik diyebiliriz.
Ayrıca youtube yöneticilerinin açılsın diye çok uğraştıklarını da sanmıyorum. Bknz. veoh.com adamlar getirinizden çok götürünüz var dediler kapattılar.
Youtube bu yine açılır yine kapanır