• 01-02-2025, 10:24:14
    #19
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paytr'de maalesef böyle mantıksızlıklar var.

    Bizim de posumuz var yurtdışı kartlardan ödeme almak istediğimizde özel sözleşme imzalayacaksınız dediler sözleşmede ödeme yapılan kartla ilgili tüm sorumluluğu size atıyorlar hiçbir güvenlik doğrulaması fraud kontrolüne biz karışmayız olası bir çalıntı kart ile alışverişte zarar size yazılır diyorlar.

    Ödeme aracısı ben miyim onlar mı anlamadım. İyzico pos'um da var hiç böyle sıkıntılar yaşamadım.
    komisyonu ne için alıyorsunuz o zaman diye sorsaydın ya hocam
  • 01-02-2025, 11:28:32
    #20
    seftali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu önlemler karttan çekilmeden önce alınmalı yasadışı kartla falan işlem yapılmışsa bile para karttan çekilmiş ekstreye geçmiş ama parayı satıcıya vermiyo kendi hesabında tutuyor. ee madem böyle riskler var alıcı işlemi yaptığında telefon doğrulama 3d doğrulama kimlik doğrulama bu gibi şeyleri alıcıdan işlem öncesi istemesi gerekir. alıcı tak diye alsın sonra satıcı uğrşasın he. bence çok saçma sistem ve hiç samimi değil.
    yani e-ticaret sitesinde adam alışveriş yapacakken önce kartı girmeli sistem ‘dur alamazsın onay vermem lazım’ desin. Müşteri beklesin beklesin sonra vazgeçsin.
    Bana pek mantıklı gelmiyor ma neyse demekki talep bu yönde olmalı. Şirketin belirledigi limite de gerek yok bu şekilde
  • 01-02-2025, 11:54:20
    #21
    Paytr'de 3D onayı yok mu?
    Ben de kullanıyorum 3D ödeme var.
    3D ile ödeme yapıldığında her hangi bir onay istemesine gerek yok.