herkese merhabalar,
müşterinin birisi bir yazılım işi sipariş etti. siparişi tamamladım yolladım. kendi hesabıyla ilgili bir problemden dolayı benim programımı sorumlu tutuyor. program tabii ki de kusursuz bir şekilde çalışıyor, sorunsuz.
bana iade talebi yollamış ret ettim. paramı geri istiyorum diyor başka bir şey demiyor. emek verdiğim projenin parasını dümdüz iade etmek istemiyorum tabii ki.
var mıdır daha önce böyle bir durum yaşayan? fiverrr kimi savunuyor bu durumda?
Fiverrr Geri İade Hakkında
6
●252
- 17-05-2024, 01:35:52hocam müşteriye iadesini sağlayın. ****** ne yazıkki aşırı katı bi platform. bir kere ban yerseniz kimliğiniz üzerinden birdaha kayıt açamıyorsunuz. özellikle ip ban bile atıyorlar bu konuda. yaşandı kendimden biliyorum.
- 17-05-2024, 01:38:10Hocam ben de öyle düşündüm de kendi kendime bir hırs yaptım aslındapiskopiskos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunu düzelt ya da paramı iade et diyip duruyor. Sorun benden olsa düzelteyim de sorun kendisi ile ilgili. Yol yordam anlatıyorum kendisi yapabilir bu şekilde diye sen düzelteceksin diyor bana. Sinir oldum açıkçası.
- 17-05-2024, 01:39:16Hırsınıza yenik düşmeyin. sessiz sessiz iade sağlayıp tatlıya bağlayın.broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2024, 12:35:05DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKendisine kısmi geri ödeme teklif ettim. Ret ederse duruma göre bakacağım artıkProtex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunu düzelt ya da paramı iade et diyip duruyor. Sorun benden olsa düzelteyim de sorun kendisi ile ilgili. Yol yordam anlatıyorum kendisi yapabilir bu şekilde diye sen düzelteceksin diyor bana. Sinir oldum açıkçası.