1 Kanal yapıldı sonrasında kanal tedavisi başarısız olmuştu çekilmek zorunda kalmıştı o geldi aklıma Bu arada DR Kuzenim olduğu için korkmadan gidebiliyorum yoksa hayatta en korktuğum şey dişcidir.

Anlık gaz geliyor kuzenim olduğunu bilince oturuveriyorum masaya. 3 Kanal 2 diş çekimi geçirdim sadece 1 tane kanal tedavisi ağrıtmıştı. Şu an çürük o odacığa ulaşmadan çürüğü temizleteyim diyorum

Ağrı yapar mı diye endişe ettim biraz geçenki olaydan kaynaklı galiba o kanal tedavisinde tam uyuşturulmadan zımparayla başladı beynim zonkladı
Çekilen dişinizin kaybettiğiniz son diş olmasını diliyorum, yerine yenisinin gelemeyecek oluşu gerçekten can sıkıcı.

Umarım sorun yaşamazsınız ama olur da tekrar kanal tedaviniz başarısız olursa -biraz daha maliyetli bir yöntem olsa da- bence çekim yerine retreatment için başvurun, dişinizin çekilmemesi hususunda biraz inatçı olun.

Kendimden örnek vereyim; yüksek oranda doku kaybı olan dişim için çekim önerilmişti, kabul etmeyip başka bir hekime kanal tedavisi yaptırmıştım. Sonrasında aynı diş tekrar sorun çıkarınca çekim denildi, yine kabul etmeyip retreatment yaptırdım. Sonuç; dişimi kaybetmekten kurtuldum, lezyon neredeyse tamamen iyileşti, ağrı sızı yok.