F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işlerde arkadaş/akraba biraz ters tepebiliyor. Benimki acı hissedersen elini kaldır diyor, kaldırınca da az sık dişini o kadar olacak diyor
Aman çok geçmiş olsun hocam şükür ediyorum ki kuzenim öyle değil ahhahaha hemen diyor acırsa elini kaldır hemen iğne yaparız diyor

Malifeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilen dişinizin kaybettiğiniz son diş olmasını diliyorum, yerine yenisinin gelemeyecek oluşu gerçekten can sıkıcı. Umarım sorun yaşamazsınız ama olur da tekrar kanal tedaviniz başarısız olursa -biraz daha maliyetli bir yöntem olsa da- bence çekim yerine retreatment için başvurun, dişinizin çekilmemesi hususunda biraz inatçı olun. Kendimden örnek vereyim; yüksek oranda doku kaybı olan dişim için çekim önerilmişti, kabul etmeyip başka bir hekime kanal tedavisi yaptırmıştım. Sonrasında aynı diş tekrar sorun çıkarınca çekim denildi, yine kabul etmeyip retreatment yaptırdım. Sonuç; dişimi kaybetmekten kurtuldum, lezyon neredeyse tamamen iyileşti, ağrı sızı yok.
Çok geçmiş olsun hocam sizede evet diş kaybı çok kötü bir şey gerçekten... retreatment hiç duymadım biraz araştırayım hocam Bu arada benim diş çekimlerim diş kökünde oluşan iltihap torbaları nedeniyle oldu yani benimkinde malasef geri dönüş yoktu :/ Doktor bu son nokta demişti yani bundan sonrası o doku dişle beraber alınmalı demişti. Diş çıkarıldığında o dokuda çıktı. Diş etimde iltihap kanalı oluşmuştu.