• 10-06-2021, 19:24:33
    #46
    Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İki üniversite mezunuyum , içiniz rahat edecekse diplomamı göndereyim.
    Gerek yok.
  • 10-06-2021, 19:27:17
    #47
    MrtbtL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kimse vücut bütünlüğümüze müdahale edemez ancak buna zorlar. Mesela aşı olmayan dışarı çıkamaz, restorana giremez vb. gibi. İnşallah böyle birşey olmaz.

    Son bir soru sorup vaktinizi almayacagim.

    Ben 3 hafta önce biontech asi oldum. Simdi dna'm hackalndi mi? Kabaca ilerideki salginlarda basima gelecek senaryoyu ozetleyebilir misiniz?

    Bir de tv ye cikan bilim kurulu hocalari, mehmet ceylan felan bunlarin soyledikleri bu sureci kamufle etme cabasi midir, bu konu hakkinda birsey soyler misiniz?
    Aklı olan insan şu soruyu sormalı

    - Mevcut bir siyasi olay/kurgu da bile iki farklı görüşte insanlar tv ekranlarında yer alırken , sözde bir salgın için yayın yapılanın aksine muhalif görüşte bilim insanları tvlere çıkartılmadı ?
    - Aşıların içeriklerini yaş gruplarını göre sınıflandırdıklarını düşünüyorum.İçerisinde yüksek miktarda Aluminyum var , buda kişilerin kısırlaştırlması olasılığını aklıma getiriyor.
    - Bulunduğum ilde ki Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı , tedavi protokolüne karşı çıktığı için görevden azil ve soruşturma ile tehdit edildi.Sonuçta hekim arkadaşın ve benim söylediğim sonuca bakanlık 1 yıl sonra onay verdi.
  • 10-06-2021, 19:31:13
    #48
    Can2134 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok mantıklıı geldi bana walla bende şaşırıyorum walla . ben hiç maske takmıyorumm herkezlen sarmaş dolaşım hiç wirüs olmadım . adam korunuyor dezenfektan elinde düşmüyor dışarı çıkmıyor adam wirüs oluyor . düşündürücü
    Abi siz ciddi misiniz? Vallahi billahi bi'an kendimi Facebook'un +50 yaş, derin sayfalarında hissettim. Bu nasıl bakış açısı? Bu nasıl bir yorum?
  • 10-06-2021, 19:35:59
    #49
    Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abi siz ciddi misiniz? Vallahi billahi bi'an kendimi Facebook'un +50 yaş, derin sayfalarında hissettim. Bu nasıl bakış açısı? Bu nasıl bir yorum?

    Hocam o kişi ya çok ağır trol, yoksa şansı yaver gitmiş. Gerçi pcr testi yaptırınca muhtemelen sonuçlara kendiside şaşırır ama neyse.
  • 10-06-2021, 19:40:41
    #50
    FatihKabaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilmiyorum bi yorumdan dolayı ceza alır mıyım ama arkadaşlar, 12-13 yıllık bir spritüel-metapsişik bir araştırmacı olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki "koronavirüs" diye bir hastalık yoktur! Laboratuvar ortamında üretilmiş bir biyolojik silahtır. Pandemi değil "Plandemi" dir. Kendimde dahil bu virüse yakalanıp 1 saat gibi kısa bir sürede kurtuldum. Koronavirüs diye teşhis koyulup hayatını kaybeden insanlar malesef ki "aşırı doz ilaç" tedavisinden ölüyor. Öyle bahsettikleri gibi yaşlısı genci vs. değil olay. 100 yaşında astım hastası da var çevremde atlatan. 22 yaşında milli yüzücü de var hayatına kaybeden. Tamamen bir oyun. Korku psikolojisinden beslenen dünyanın elitlerinin planladığı bir oyundan başka bir şey değil. Koronavirüs teşhisi konulup hayatına kaybeden bir hasta için hastaneye gidip otopsi başvurusunda bulunun. Yüzünüze bile bakmazlar kapı dışarı ederler sizi. Çünkü verdikleri ilacın aşırı dozaj olduğu ilaç zehirlenmesinden öldüğü ortaya çıkmaması için. Neden son 1.5 yıldır bu pandemi zımbırtısı çıktığında beri ben girim demiyor ya da grip olmuyor? Ne oldu grip virüsü yeryüzünden silindi mi? Herkese korona teşhisi konuluyor. Bir kere PCR testini yapan bilim insanı kendi ağzıyla açıkladı: Bu test kiti bu virüsü ölçmek için yapılmadı diye. Haberlerde muhakkak görmüşsünüzdür: Adamlar kediye köpeğe karpuza suya portakala test yapıyor pozitif çıkıyor. Saçmalık değil mi sizce de ? Bir gün içinde dünya genelinde ortalama 50-60 bin arası insan açlıktan ölüyor. Korona neymiş ? Japonya'da ve Çin'de yaşayan akademisyen kuzenlerim var. Bu işin başladığı denilen Çin dahi aşı kullanmadan halletti bu işi. Kuzenimin söylediğine göre şu an korona virüs için aşı vurulmak yasakmış Çin'de. Böyle saçmalık olabilir mi ? Sizlere soruyorum: Günde 3er 4er adet mutasyona uğradığı söylenen bir virüs için nasıl bir aşı olabilir ki ? Mantıklı düşünmeye çağırıyorum arkadaşlar hepinizi: Pandem idiye bir şey yok, dünyayı yöneten bir takım kimselerin ceplerini doldurma kadına insanlığı harcamasından başak bir şey değil bu. 9 aydır işsizim, bulduğum gittiğim her iş başvurusunda aşıyı soruyorlar, gururla aşı olmadım olmam! diyorum. İşe almıyorlar. Açlıktan ölsem dahi, bu oyuna kanmam.

    Hocam içtiğin suda bir keramet var sanırım.

    Bizede versene o sudan
  • 10-06-2021, 19:42:26
    #51
    Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aklı olan insan şu soruyu sormalı

    - Mevcut bir siyasi olay/kurgu da bile iki farklı görüşte insanlar tv ekranlarında yer alırken , sözde bir salgın için yayın yapılanın aksine muhalif görüşte bilim insanları tvlere çıkartılmadı ?
    - Aşıların içeriklerini yaş gruplarını göre sınıflandırdıklarını düşünüyorum.İçerisinde yüksek miktarda Aluminyum var , buda kişilerin kısırlaştırlması olasılığını aklıma getiriyor.
    - Bulunduğum ilde ki Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı , tedavi protokolüne karşı çıktığı için görevden azil ve soruşturma ile tehdit edildi.Sonuçta hekim arkadaşın ve benim söylediğim sonuca bakanlık 1 yıl sonra onay verdi.
    Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

    Ablam ankarada mumessil, suana kadar konustugu tum hekimler asi oldugunu soylemis. Benzer sekilde saglik calisanlarinin da. Ben de TBMM de gorev yapiyorum milletvekilinden temizlikcisine neredeyse herkes asilandi. İkinci dozlar yapildi. Tabi bilgim kisitli. Buna ek tum dunya hizla asilaniyor. Bu kadar gercegi gorunce olmamak mantiksiz geliyor.

    Öte yandan bazi arkadaslar virusun laboratuvarda uretildiginden bahsetmis buna inanabilirim. Fakat onaysiz olmasi onemli degil. Acil bir durumda ne onayindan bahsedebiliriz ki? Onay verilse zaten meselenin cozumu bulundu demektir. Kisir yapiyor meselesi de simdilik karanlik ilerde gorecegiz.

    Herkese saglik dilerim. Asi olana da olmayana da.

    İyi forumlar.
  • 10-06-2021, 19:44:00
    #52
    Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Size birisi bu içeriği enfekte etmek istese aşıya falan gerek yok , şehir şebeke suyuna katar herkesi enfekte eder.Neden kişisel veriler üzerinden bunu yapma gereği hissediliyor sorusu doğuyor bu veri göz önüne alınırsa.TC Kimlik numarası ile tüm nufüs bilgilerinize ulaşılabilir değil mi ? Vücudunuza enfekte edilen aşılarda ID var , yani size yapılan aşı chipset/id si ile vücut fonksiyonlarınız takip edilebiliyor.Bunun hayal ürünü olduğunu düşünebilirsiniz , bunun içinde size aşağıda canlı örneğini bırakıyorum .Tarih 24 Ocak 2020 Davos zirvesi.Tahminin aşıların içerisinde mikroişlemcili bir chipset var bunun ile , kişilerin sağlık bilgileri takip edilebiliyor.


    https://youtu.be/rdsTOVo5d2Q?t=776
    Apple watch yada telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir uygulama da bunları sağlaayabilir ben bu videoyu izledim bana çok extrem gelmedi bu gelecek peki neden bunu bir sorun olarak görüyoruz ?
    yarın Çipleri size takacağız deseler insanlara kuyruğa girerdi ama insanları sadece biraz şevke getirmek gerekiyor. Buna şu örnek de verilebilir Telefonları parmak izi ile yada retina vs taraması ile açmak. Bu teknoloji
    kişisel verileri depolamıyor mu elbette depoluyor ama insanlar neden bunu kullanıyor ve bilgilerini elleriyle veriyor çünkü telefonu açmak daha basit yada hayat daha kolaylaşıyor.
    Diyelim haklısınız aşıların içinde çip var bunu gizlice yapabileceklerini mi düşünüyoruz ? bu bilgi ortaya çıksa ve kanıtlansa neler olurdu bir düüşünün bu işi planlayan insanlar bu kadar aptal olamazlar herhalde ki 2020 yılında adamın birisi
    koluna çip takıp reklam yaparken bu teknoloji gizli ve planlanmış bir şekilde sistemli olarak insanlığa uygulanırdı. Bir postta insanları bu aşının içindeki Aluminyum sayesinde kısırlaştırabilirler demişsiniz buna gerek var mı ? MCDonald's yada cinsel
    organa oldukça yakın duran cep telefonları varken..

    İnsan geni hackleme konusunu google'a sorduğumda böyle bir videoya da denk geldim bu teknoloji çok zor ama oldukça etkili diyelim bir hastalık var bu gen ortamında düzeltilebiliyor. bu düşünülünce sizce kötü bir şey mi ? etik mi diye sormuyorum kötü mü ? bu kadar kötümser olmamak gerektiğini düşünüyorum.


    https://www.youtube.com/watch?v=swKaWBJH2cw



    Pek çok araştırmacı CRISPR gelişiminde rol oynadı, bugüne kadar binlerce makale yazıldı. Feng Zhang ve George Church CRISPR-Cas9 sistemini memeli hücrelerinde gen düzenlemek için kullanıp gen düzenlemeyi optimize etti. Artık bu gen düzenleme devrimiyle daha sağlıklı, güçlü ve hastalıksız nesiller üretebileceğimizin hayali kuruluyor. Fakat bu noktada bazı mitlere ve gerçekliklere dikkat etmek gerekiyor.
    Bir düşünelim: insan genomu yaklaşık 20.000 gen ve 3 milyar DNA harfi içeriyor.
    Dolayısıyla CRISPR hakkındaki “kolay” ve “ucuz” kavramlarının sadece karşılaştırma sonucu kullanıldığını unutmamalıyız.
    Üstelik tüm bunları konuştuğumuz 21. yüzyılda artık kalıtımsal hastalıkları ve kanseri tedavi edebileceğimiz düşünülen CRISPR genom modifikasyon teknolojisi bile yeterli kalmıyor.
    Artık Biyoendüstri 2.0 ile genomumuzdaki 3 milyar harften birini DNA yapısını kırmadan değiştirmekten bahsetmeye başladık.

    Link
  • 10-06-2021, 19:48:57
    #53
    Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Apple watch yada telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir uygulama da bunları sağlaayabilir ben bu videoyu izledim bana çok extrem gelmedi bu gelecek peki neden bunu bir sorun olarak görüyoruz ?
    yarın Çipleri size takacağız deseler insanlara kuyruğa girerdi ama insanları sadece biraz şevke getirmek gerekiyor. Buna şu örnek de verilebilir Telefonları parmak izi ile yada retina vs taraması ile açmak. Bu teknoloji
    kişisel verileri depolamıyor mu elbette depoluyor ama insanlar neden bunu kullanıyor ve bilgilerini elleriyle veriyor çünkü telefonu açmak daha basit yada hayat daha kolaylaşıyor.
    Diyelim haklısınız aşıların içinde çip var bunu gizlice yapabileceklerini mi düşünüyoruz ? bu bilgi ortaya çıksa ve kanıtlansa neler olurdu bir düüşünün bu işi planlayan insanlar bu kadar aptal olamazlar herhalde ki 2020 yılında adamın birisi
    koluna çip takıp reklam yaparken bu teknoloji gizli ve planlanmış bir şekilde sistemli olarak insanlığa uygulanırdı. Bir postta insanları bu aşının içindeki Aluminyum sayesinde kısırlaştırabilirler demişsiniz buna gerek var mı ? MCDonald's yada cinsel
    organa oldukça yakın duran cep telefonları varken..

    İnsan geni hackleme konusunu google'a sorduğumda böyle bir videoya da denk geldim bu teknoloji çok zor ama oldukça etkili diyelim bir hastalık var bu gen ortamında düzeltilebiliyor. bu düşünülünce sizce kötü bir şey mi ? etik mi diye sormuyorum kötü mü ? bu kadar kötümser olmamak gerektiğini düşünüyorum.


    https://www.youtube.com/watch?v=swKaWBJH2cw



    Pek çok araştırmacı CRISPR gelişiminde rol oynadı, bugüne kadar binlerce makale yazıldı. Feng Zhang ve George Church CRISPR-Cas9 sistemini memeli hücrelerinde gen düzenlemek için kullanıp gen düzenlemeyi optimize etti. Artık bu gen düzenleme devrimiyle daha sağlıklı, güçlü ve hastalıksız nesiller üretebileceğimizin hayali kuruluyor. Fakat bu noktada bazı mitlere ve gerçekliklere dikkat etmek gerekiyor.
    Bir düşünelim: insan genomu yaklaşık 20.000 gen ve 3 milyar DNA harfi içeriyor.
    Dolayısıyla CRISPR hakkındaki “kolay” ve “ucuz” kavramlarının sadece karşılaştırma sonucu kullanıldığını unutmamalıyız.
    Üstelik tüm bunları konuştuğumuz 21. yüzyılda artık kalıtımsal hastalıkları ve kanseri tedavi edebileceğimiz düşünülen CRISPR genom modifikasyon teknolojisi bile yeterli kalmıyor.
    Artık Biyoendüstri 2.0 ile genomumuzdaki 3 milyar harften birini DNA yapısını kırmadan değiştirmekten bahsetmeye başladık.

    Link
    Bende bundan bahsediyorum , bu işlemi yapan kişiler ya düşündüğünüzün aksine zarar vermek için yaparlarsa ?

    “İnsan DNA’sının hacklenmesi” iyi veya kötü yönde müdahale demektedir bu.

    Türkiye’nin en pahalı marka değeri THY yaklaşık değeri 8,5 milyar $ , Biontech firmasının ülkemize sattığı aşı ise 4,5 milyar $

    Yukarıda yazdıklarım anlayana çok şey ifade ediyor...
  • 10-06-2021, 19:56:27
    #54
    Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende bundan bahsediyorum , bu işlemi yapan kişiler ya düşündüğünüzün aksine zarar vermek için yaparlarsa ?

    “İnsan DNA’sının hacklenmesi” iyi veya kötü yönde müdahale demektedir bu.
    Elbette iyi yada kötü kullanılabilir, bir bıçak bile yemek içinde kullanılabilir cinayet içinde.

    ama işte benim demek istediğim bir virüs yaratalım ve insanlığı bu virüse karşı aşılamaya zorlayarak genlerinde bir açık oluşturalım
    gibi bir mantık çok etkili görünmüyor.

    Şu mantık doğuyor ya yanılıyorsanız ? o zaman aşı olarak kurtulabilecek binlerce insan boşuna mu ölmüş olacak ?