Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size birisi bu içeriği enfekte etmek istese aşıya falan gerek yok , şehir şebeke suyuna katar herkesi enfekte eder.Neden kişisel veriler üzerinden bunu yapma gereği hissediliyor sorusu doğuyor bu veri göz önüne alınırsa.TC Kimlik numarası ile tüm nufüs bilgilerinize ulaşılabilir değil mi ? Vücudunuza enfekte edilen aşılarda ID var , yani size yapılan aşı chipset/id si ile vücut fonksiyonlarınız takip edilebiliyor.Bunun hayal ürünü olduğunu düşünebilirsiniz , bunun içinde size aşağıda canlı örneğini bırakıyorum .Tarih 24 Ocak 2020 Davos zirvesi.Tahminin aşıların içerisinde mikroişlemcili bir chipset var bunun ile , kişilerin sağlık bilgileri takip edilebiliyor.

https://youtu.be/rdsTOVo5d2Q?t=776
Apple watch yada telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir uygulama da bunları sağlaayabilir ben bu videoyu izledim bana çok extrem gelmedi bu gelecek peki neden bunu bir sorun olarak görüyoruz ?
yarın Çipleri size takacağız deseler insanlara kuyruğa girerdi ama insanları sadece biraz şevke getirmek gerekiyor. Buna şu örnek de verilebilir Telefonları parmak izi ile yada retina vs taraması ile açmak. Bu teknoloji
kişisel verileri depolamıyor mu elbette depoluyor ama insanlar neden bunu kullanıyor ve bilgilerini elleriyle veriyor çünkü telefonu açmak daha basit yada hayat daha kolaylaşıyor.
Diyelim haklısınız aşıların içinde çip var bunu gizlice yapabileceklerini mi düşünüyoruz ? bu bilgi ortaya çıksa ve kanıtlansa neler olurdu bir düüşünün bu işi planlayan insanlar bu kadar aptal olamazlar herhalde ki 2020 yılında adamın birisi
koluna çip takıp reklam yaparken bu teknoloji gizli ve planlanmış bir şekilde sistemli olarak insanlığa uygulanırdı. Bir postta insanları bu aşının içindeki Aluminyum sayesinde kısırlaştırabilirler demişsiniz buna gerek var mı ? MCDonald's yada cinsel
organa oldukça yakın duran cep telefonları varken..

İnsan geni hackleme konusunu google'a sorduğumda böyle bir videoya da denk geldim bu teknoloji çok zor ama oldukça etkili diyelim bir hastalık var bu gen ortamında düzeltilebiliyor. bu düşünülünce sizce kötü bir şey mi ? etik mi diye sormuyorum kötü mü ? bu kadar kötümser olmamak gerektiğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=swKaWBJH2cw

Pek çok araştırmacı CRISPR gelişiminde rol oynadı, bugüne kadar binlerce makale yazıldı. Feng Zhang ve George Church CRISPR-Cas9 sistemini memeli hücrelerinde gen düzenlemek için kullanıp gen düzenlemeyi optimize etti. Artık bu gen düzenleme devrimiyle daha sağlıklı, güçlü ve hastalıksız nesiller üretebileceğimizin hayali kuruluyor. Fakat bu noktada bazı mitlere ve gerçekliklere dikkat etmek gerekiyor.
Bir düşünelim: insan genomu yaklaşık 20.000 gen ve 3 milyar DNA harfi içeriyor.
Dolayısıyla CRISPR hakkındaki “kolay” ve “ucuz” kavramlarının sadece karşılaştırma sonucu kullanıldığını unutmamalıyız.
Üstelik tüm bunları konuştuğumuz 21. yüzyılda artık kalıtımsal hastalıkları ve kanseri tedavi edebileceğimiz düşünülen CRISPR genom modifikasyon teknolojisi bile yeterli kalmıyor.
Artık Biyoendüstri 2.0 ile genomumuzdaki 3 milyar harften birini DNA yapısını kırmadan değiştirmekten bahsetmeye başladık.

Link