Kimse vücut bütünlüğümüze müdahale edemez ancak buna zorlar. Mesela aşı olmayan dışarı çıkamaz, restorana giremez vb. gibi. İnşallah böyle birşey olmaz.
Son bir soru sorup vaktinizi almayacagim.
Ben 3 hafta önce biontech asi oldum. Simdi dna'm hackalndi mi? Kabaca ilerideki salginlarda basima gelecek senaryoyu ozetleyebilir misiniz?
Bir de tv ye cikan bilim kurulu hocalari, mehmet ceylan felan bunlarin soyledikleri bu sureci kamufle etme cabasi midir, bu konu hakkinda birsey soyler misiniz?
Aklı olan insan şu soruyu sormalı
- Mevcut bir siyasi olay/kurgu da bile iki farklı görüşte insanlar tv ekranlarında yer alırken , sözde bir salgın için yayın yapılanın aksine muhalif görüşte bilim insanları tvlere çıkartılmadı ?
- Aşıların içeriklerini yaş gruplarını göre sınıflandırdıklarını düşünüyorum.İçerisinde yüksek miktarda Aluminyum var , buda kişilerin kısırlaştırlması olasılığını aklıma getiriyor.
- Bulunduğum ilde ki Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı , tedavi protokolüne karşı çıktığı için görevden azil ve soruşturma ile tehdit edildi.Sonuçta hekim arkadaşın ve benim söylediğim sonuca bakanlık 1 yıl sonra onay verdi.