Zarifbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklı olan insan şu soruyu sormalı

- Mevcut bir siyasi olay/kurgu da bile iki farklı görüşte insanlar tv ekranlarında yer alırken , sözde bir salgın için yayın yapılanın aksine muhalif görüşte bilim insanları tvlere çıkartılmadı ?
- Aşıların içeriklerini yaş gruplarını göre sınıflandırdıklarını düşünüyorum.İçerisinde yüksek miktarda Aluminyum var , buda kişilerin kısırlaştırlması olasılığını aklıma getiriyor.
- Bulunduğum ilde ki Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı , tedavi protokolüne karşı çıktığı için görevden azil ve soruşturma ile tehdit edildi.Sonuçta hekim arkadaşın ve benim söylediğim sonuca bakanlık 1 yıl sonra onay verdi.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Ablam ankarada mumessil, suana kadar konustugu tum hekimler asi oldugunu soylemis. Benzer sekilde saglik calisanlarinin da. Ben de TBMM de gorev yapiyorum milletvekilinden temizlikcisine neredeyse herkes asilandi. İkinci dozlar yapildi. Tabi bilgim kisitli. Buna ek tum dunya hizla asilaniyor. Bu kadar gercegi gorunce olmamak mantiksiz geliyor.

Öte yandan bazi arkadaslar virusun laboratuvarda uretildiginden bahsetmis buna inanabilirim. Fakat onaysiz olmasi onemli degil. Acil bir durumda ne onayindan bahsedebiliriz ki? Onay verilse zaten meselenin cozumu bulundu demektir. Kisir yapiyor meselesi de simdilik karanlik ilerde gorecegiz.

Herkese saglik dilerim. Asi olana da olmayana da.

İyi forumlar.